Nyheder

Horsens IC vinder tæt kamp over SISU

I en velbesøgt Parkhal fik HIC til eftermiddag sæsonens tredje sejr, da SISU blev besejret med 84-78 i en kamp der var lige indtil sidste minut.

Horsens startede for første gang i denne sæson med både Keane Thomann og Jonas Zohore. Det var dog SISU der kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran med 16-10. Her var der kun spillet fem minutter, men HIC fik styr på forsvaret og i de næste fem minutter scorede SISU kun 4 point. I HIC angrebet var det som vanligt Skyler Bowlin der svingede takt stokken. 11 point havde amerikaneren efter første periode, blandt andet på 3 treere. For SISU var mest scorende Mikael Nielsen.

I anden periode bragte HIC sig hurtigt foran med 9 point og styrede spillet. Skyler Bowlin måtte dog placere sig på bænken med tre fejl og det slog HIC spillet i stykker. SISU kæmpede sig tilbage, blandt andet på en af de velkendte Mickey Dennis mirakel treere. Føringen skrumpede til tre point inden HIC igen fik skabt lidt afstand med pause stillingen 41-35.

I tredje periode bragte HIC sig hurtigt foran med 10 point, men SISU åd sig ind i kampen og er pludselig kun bagud med 3 point.

Igen skifter momentum og der står HIC på det hele. I sidste sekund af perioden bringer HIC sig foran med 13 point på en treer af Anton Elsner og det syntes tæt på afgjort.

HIC’s spil går dog i stå og bliver meget forkrampet, mens SISU igen og igen kommer til gode afslutninger ud af pick and roll. Mickey Dennis rammer igen store treere, mens Mikael Nielsen skaber problemer med drives. For HIC skaber Zohore store problemer for SISU.

Med godt et minut igen rammer Mickey Dennis en treer og er kun bagud med 2 point. Efter brændt HIC forsøg har SISU bolden men Borovcanin stjæler den, bliver fejlet og rammer begge straffekast. Herefter kører HIC sejren hjem og vinder med 84-78 (24-20, 17-15, 24-17, 19-26).

Bedste mand for HIC var Jonas Zohore der dominerede i feltet, men også Skyler Bowlin spillede godt, men han var dog hæmmet af fejlproblemer. For SISU var de mest fremtrædende Mikael Nielsen og Mickey Dennis.

Topscorer: HIC Jonas Zohore 23,
Topscorer: SISU Mikael V Nielsen 24