Nyheder

Horsens IC vinder tæt kamp mod Randers Cimbria

I et godt besøgt Forum Horsens vandt Horsens IC i dag med 83-78 over Randers Cimbria i en meget tæt kamp. Begge hold var i stærkeste opstilling. Dog manglede HIC Baye Keita der stadig venter på sin opholdstilladelse.

HIC kom bedst fra start, og især Vedran Borovcanin var flyvende. Vedran scorede 11 point i første periode. HIC lagde pres på Randers og holdte højt tempo. Efter første periode førte HIC med 26-19.

I anden periode var det Randers som fik momentum. Chris Nielsen lavede som sædvanligt lækre detaljer og Charlie Burgess er altid farlig. HIC gik mere og mere til enkeltmandspræstationer og det flydende spil som har kendetegnet holdet i denne sæson var langt væk. Randers fik udlignet, men HIC scorede periodens 4 sidste point og kunne gå til pause foran med 48-44.

Tredje periode var også meget lige. Marquis Addison meldte sig ind i kampen for HIC, men angrebet havde det svært. For Randers trådte Bonell Colass i karakter. Det var tydeligt at Randers havde tro på, at de kunne besejre mestrene og spillede frisk til.

I første halvdel af fjerde periode virkede det til at HIC havde styr på kampen. Randers ville det dog anderledes og fra at være bagud med 71-64 lavede Randers et 11-0 run og HIC virkede rådvilde.

Nimrod Hilliard trådte dog i karakter med nogle afgørende scoringer samt de nødvendige stop i forsvaret. Med 15 sekunder igen fører HIC med 3, men Randers tilspiller sig et helt åbent trepointskud fra Troy Gottselig. Skudet blevet dog brændt, og da de efterfølgende straffe blev ramt hev HIC sejren hjem på 83-78 (26-19, 22-25, 19-18, 16-16).

Bedste spillere for HIC var Vedran Borovcanin, Marquis Addison og Nimrod Hilliard. Bedste mand for Randers var Charlie Burgess.

Næste kamp for HIC er tirsdag den 12 januar hvor modstanderen er Team FOG Næstved.

Topscorer for Horsens IC blev Marquis Addison men 19 point. For Randers Cimbria scorede Charlie Burgess 21 point.