Nyheder

Horsens IC vinder rodet kamp over Randers Cimbria

I grundspillets sidste kamp togr Randers Cimbria imod Horsens IC, hvor Randers med en sejr kan snige sig op på 4. pladsen og sikre hjemme banefordel i playoff kvartfinalerne mod Svendborg Rabbits.

Horsens starter kampen med to hurtige 3 pointscoringer og spiller flot forsvar, hvilket gør at Randers kun har scoret 4 point efter 3,5 minut, hvor Randers tager timeout til stillingen 4-12. Selv med en timeout formår Randers ikke at få spillet til at flyde, og Horsens viser tydeligt at de er klar til playoff, hvor de straffer Randers mandskabet for hver en forkert beslutning. Med 3 minutter igen er stillingen 14-24 til Horsens der vinder 1. periode med 21-32.

I den korte pause mellem 1. og 2. periode, er der blevet tændt lidt mere op under det eller sløve Randers mandskab, og Horsens må købe for at holde føringen i kampen med stillingen 38-45 efter 4 minutter. Det gode spil som Horsens viste i 1. periode har de ikke formået, at få med over i 2. periode og Randers er tæt på en udligning til stillingen 53-54 med lidt over 2 minutter tilbage af 2. periode. I slutningen af perioden finder Horsens tilbage i de gode takter og Chris Nielsen fra Randers laver en usportsligfejl.

Stillingen ved pausen er 53-63 til gæsterne.

3. Periode starter meget sløvt for begge hold. Vi skal hele 4 minutter ind i perioden før begge hold har scoret til stillingen 55-67.

Begge hold er kommet op i tempo, og Randers mindsker lige så stille, det forspring Horsens har haft hele kampen, til stillingen 68-71 med 2.5 minut igen. 3. periode slutter med en 2 point scoring af Randers til stillingen 77-78.

I 4. periode skiftes holdene til at have føringen i kampen og der er ikke rigtig nogen der formår at få overtaget i kampen. Efter 4 minutter er stillingen 86-90.

Med 3 minutter igen får Chris Nielsen fra Randers tildelt en teknisk fejl for flopping, som resultere i en diskvalifikation grundet den tidligere usportslige fejl og stillingen er 89-99.

Hjemmeholdet kommer ikke rigtigt tættere på og kampen sluttet med en sejr til Horsens IC på 94-103.

Topscorer for Randers Cimbria blev Dee Franklin med 30 point. For Horsens IC blev det Brandon Tabb med 29 point.