Nyheder

Horsens IC vinder kvartfinale 1 mod Team Fog Næstved

HIC vandt til aften første kvartfinale mod Næstved med 100-84.

De gule kom godt fra start og førte hurtigt med 7-0, og alle point var signeret af Darko Jukic. Næstved kæmpede sig tilbage og især Quinton Dogget gav HIC problemer. Dogget havde 8 point i første periode. Keane Thomann fik hurtigt to fejl og måtte en tur på bænken, hvilket gav mere plads til Næstved under kurven. For HIC scorede Darko Jukic 9 point.

I anden periode fik Næstved et lille hul på fem point, men HIC kæmpede sig tilbage. Skyler Bowlin var varm i perioden, hvor han scorede 14 point. For Næstved scorede Caleb Walker 10 point. Begge hold havde ikke det bedste forsvar og der var mange scoringer. Til slut mod perioden trak HIC fra og var ved pausen foran med 58-51.

Tredje perioden startede meget rodet med flere turnovers til begge hold. Alex Murphy begyndte at tage ansvar for Næstved, mens Skyler Bowlin styrede spillet for HIC. Den lille amerikaner scorede og assisterede, og Næstved havde meget svært ved at styre ham. På buzzeren sætter Bowlin en lang treer så HIC er foran med 77-70 inden fjerde periode, og intet var afgjort.

I fjerde quarter dominerede HIC og kom hurtigt foran med 82-71. Næstved prøvede flere gange at komme tilbage men helt tæt blev det aldrig. Skyler Bowlin var kampens helt store oplevelse. Skyler scorede 32 point og uddelte 9 assists. Også Darko Jukic spillede stærkt med 27 point. Derudover var det tydeligt at Frederik Rungby har været savnet i de seneste kampe, og han spillede også en flot kamp. For Næstved var bedste mand Caleb Walker, mens Quiton Dogget spillede en god første halvleg.

Næste kamp i serien er på mandag i Næstved. En kamp der vises på DK4.

Resultat med periodescore 100-84 (23-24, 35-27, 19-19, 23-14)

Topscorer: HIC Skyler Bowlin 32, Næstved Caleb Walker 25

MOM Skyler Bowlin 32 point, 9 assists,