Nyheder

Horsens IC vinder i Nørrebrohallen

300 tilskuere havde fundet vejen ti Nørrebrohallen til årets sidste hjemmekamp. Stemningen var god og Horsens IC havde heldigvis deres fanskare med. De er altid en fornøjelse at have på besøg.

Copenhagen Basketball var til dagens opgør uden Alonzo Broks, der sad ude med en skulderskade.

1. quarter starter med to mandskaber der spiller lige op imod hinanden. Der er tempo på og begge hold virker tændte. Copenhagen har med deres nye trænerduo valgt en ny spillestil - mere tempo og mere fokus på forsvar, og dette kan man tydeligt se på spillet. Copenhagen Basketball vinder 1. quarter med 18-17.

2. quarter starter i samme høje tempo, men Horsens skruer lidt op for tempoet og får hul på deres scoringer. Specielt Otis Livingston II får skruet op. Den fyr er bare hurtig! Han får lagt et kæmpe forsvarspres på vores PG's og offensivt sætter han fart på. Han ender også kampen med 4 steals. Holdene går til halvleg med cifrene 35-45 til Horsens IC.

3. quarter er lige startet og tilskuerne kan hurtigt fornemme, at nu går det galt for hjemmeholdet. Horsens har bare 2-3 ekstra gear og nu sætter de for alvor tempo på. Deres udenlandske quartet bestående af  Otis Livingston II, Roberto Gallinat, Stefan Savic og Brandon Scott Gilbeck dominerer i begge ender af banen og fordeler pointene flot imellem sig. Copenhagens Filip Rajovic og Patrick Burke spiller begge flot og bidrager til points, men dette er langt fra nok. 47-77 efter 30 min.

4. quarter lægger ud i samme stil. Copenhagen har givet mentalt op og coach Jeffrey, der er alene på bænken, da head coach Kostka er på juleferie, vælger at rotere samtlige spillere. Fornuftigt, at give alle minutter. Horsens unge Bakir Sedarevic rammer et par flotte treere. Kampen slutter 61-103.

Stor ros til HIC, der som altid spiller flot basketball, og nok må betegnes som ligaens bedste forsvarshold. Bredden på deres hold er flot, og deres bænk står for 37 af deres point. Derimod kan man tydeligt se, at Copenhagen har modsatte problem. Deres bænk er fortsat ny i ligaen og imod så stærke hold som HIC, har de det svært. Kun 12 point fra Copenhagens bænk, hvoraf Stefan Jevric lavede de 8.

Kampens topscorer blev Patrick Burke med 24 points og kampens spiller blev Otis Livingston II, der leverede en super præstation.