Nyheder

Horsens IC vinder første semifinale over Randers Cimbria

I et flot besøgt Forum Horsens tog Horsens IC imod Randers Cimbria, i den første semifinalekamp og de blev ikke skuffede.

HIC endte med at vinde med 102-97 i en tæt kamp som viser at det kan blive en lang og hård serie.

Randers lagde bedst ud og Marinus Mouboe scorede hurtigt 5 point. Devon Thomas var også varm og scorede 7 point i første periode. For HIC var Kevin Larsen bedste mand og Randers havde store problemer med at holde ham. Første periode var meget lige og efter de første ti minutter førte HIC med 24-23. Der var malurt i bægeret for HIC, da Frederik Rungby udgik med en forvredet ankel.

I anden periode skruede HIC op for intensiteten i forsvaret. Randers havde svært ved at komme til gode skud, mens HIC’s fastbreak kørte. Vedran Borovcanin kom i fra bænken og scorede 8 point i perioden, blandt andet et lækkert tip dunk. Kevin Larsen fortsatte med at dominere og HIC kunne gå til pause med en forholdsvis sikker føring på 57-42.

Randers er et hold som altid er farlige og de kom stærkt ud til anden halvleg. Devon Thomas scorede 13 point i perioden. Selvom Randers havde overtaget hentede de kun 4 point ind på HIC før 4 periode.

I denne periode steppede Jerrel Williams op. Williams var hurtig på fødderne og HIC’s store mænd havde svært ved at følge med. For HIC steppede Lawrence Alexander op, mens Kevin Larsen havde flere vigtige scoringer og assists.

Med under et minut igen er Randers blot bagud med 5 point, men Jerrel Williams brænder et frit lay up og HIC kan køre sejren hjem og fører dermed 1-0 i serien.

Kamp 2 i bedst á 5 serien er på mandag hvor TV2 Sport sender direkte fra Randers.