Nyheder

Horsens IC vinder forsmag på pokalfinalen over Team FOG Næstved

Onsdagens kamp i BL mellem Team FOG Næstved og mestrene fra Horsens IC var samtidig en forsmag på pokalfinalen som spilles sidst i januar måned.

Kunne TFN drille topholdet eller ville begge hold spille med fordækte kort? Ja spørgsmålene var mange, men en del svar udeblev, dertil var Horsens IC for stærke.

Team Fog Næstved fik en dårlig start på kampen. I løbet af de første par minutter bragte Horsens sig foran med 8-0. Allerede på det tidspunkt viste Horsens, hvilket klassemandskab holdet er.

Men Team Fog Næstved kæmpede sig flot tilbage og var på et tidspunkt kun bagud med 3 point. Horsens lod sig dog ikke ryste og trak igen fra til en sikkerføring på 9 point ved periodens slutning.

Team Fog Næstved fik igen en dårlig start på periode 2, og da holdet samtidig var uheldig med nogle dommerkald, var det ingen sag for Horsens at trække yderligere fra og øge sin føring sin føring til 16 point ved pausen, 36-52. 

Det skal dog siges til Team Fog Næstveds forsvar, at scoringsforsøgene ikke gik Team Fog Næstveds vej. Det så svært ud for Team Fog Næstved inden 2. halvleg.

Team Fog Næstved kom først på scoringstavlen efter den store pause, men det var så det. Horsens øgede sin føring i løbet af ingen tid, hvilket viste forskellen på top og bund i basketligaen. Det lignede til forveksling en ydmygelse af hjemmeholdet der var bagud med 60-82 inden de sidste 10 minutter.

4. periode startede som 3. sluttede - med total Horsens dominans!

Det var en udstilling af Team Fog Næstveds svage sider og Horsens' tilsvarende stærke, og at Horsens' medrejsende tilskuere råbte "legestue", kunne man ikke fortænke dem i. Da halvdelen af perioden var spillet, førte Horsens med 25 point.

Men så valgte Horsens at holde en længere scoringspause, så Horsens' sejr kun blev på 16 point, 76-92.

Det må give bange anelser i Team Fog Næstved-lejren inden pokalfinalen men heldigvis er der et godt stykke tid til kampen, så meget kan forbedres i træningslokalet endnu.

Topscorer i dagens kamp blev for Team Fog Næstved, Patrick Onwenu med 17 point mens kamens bedste spiller, Myles Mack fra Horsens IC scorede 31 point.