Nyheder

Horsens IC udligner til 1-1

Efter at Team FOG Næstved havde vundet kamp 1 i Forum Horsens, kunne hjemmeholdet med en sejr i aftens kamp i Næstvedhallen, tage er stort skridt mod semifinalerne.

Men Horsens IC ville det anderledes, og på et rigtig god 2. halvleg kunne de tage en let stor sejt med hjem til Jylland.

Første periode 12 – 21: Uha for en start for Team Fog Næstved. Horsens diskede op med flot basket i både angreb og forsvar og ikke mindst Horsens’ Vedran Borovcanin var stærkt spillende og skydende i periodens start.

Og da Team Fog Næstved ikke havde samme dygtighed, var det en forholdsvis smal sag for Horsens at trække fra til en sikker føring ved periodens afslutning.

Anden periode 32 – 37: Team Fog Næstved fik en god start på perioden ved at sænke2 3’ere. Men Horsens kom hurtigt tilbage på sporet og bragte sig igen komfortabelt foran.

Team Fog Næstved kom godt igen og midt i perioden var det helt lige mellem de 2 hold. Desværre for Team Fog Næstved fik Horsens samlet sig sammen og bragt sig foran med 5 point ved pausen.

Tredie periode 45 – 71:

Horsens trak fra fra starten af perioden til en føring på 12 point efter 2 minutter. Team Fog Næstved tog en time out, men duen effekt. Tværtimod øgede Horsens føringen, så det på det nærmeste lignede en ydmygelse af Team Fog Næstved.

Selv om Team Fog Næstved igen tog en time out, havde det ingen effekt. HIC spillede nærmest hjemmeholdet ud af banen og tidligt i perioden var gæsterne på vej med en sikker sejr.

Fjerde periode 68 – 87: 
Team Fog Næstved startede med at sænke en 3’er, og det var så det. Team Fog Næstved halede i løbet af perioden lidt ind på Horsens’ sikre føring, men der blev aldrig spænding om resultatet. Dertil var Horsens på dagen et klart bedre hold.

Så uha for en start blev også uha for en slutning. Gæsterne vinder kampen med 87-68 (21-12, 16-20, 34-14, 16-23).

Nu er der dømt kamp 3 på torsdag i Forum Horsens og lige nu synes Horsens IC at have de bedste kort på hændrene i spillet om en semifinaleplads.

Topscorer for Team Fog Næstved Liam Potter med 17 point og for Horsens IC Vedran Borovcanin med 23 point.