Nyheder

Horsens IC slår Randers Cimbria sikkert

I en godt fyldt Forum Horsens tog Horsens IC mod Randers Cimbria, i en kamp som forventes at blive svær for hjemmeholdet, da Randers har skabt et hold med masser af kvalitet og mange profiler. Det endte dog med en sikker HIC sejr på 102-76.

HIC kom dog buldrende fra start. Især Kevin Larsen boltrede sig. Randers havde ingen svar på ham i starten, og der var to point eller fejl, hver gang han rørte bolden. I det hele taget var HIC meget veloplagte, og Randers havde det svært. Efter første periode var HIC foran med 34-16, og Kevin Larsen scorede 20 point i de første ti minutter.

I anden periode kom Randers bedre med. Charlie Burgess var i spillehumør og voldte HIC problemer: Reggie Agbeko kom ind for bænken og straffede Randers inside. Momentum var dog skiftet og Randers gjorde det godt. Ved pausen var HIC foran med 59-50. En halvleg hvor der blev dømt et hav af fejl til begge hold.

Hvad Arnel Dedic sagde i pausen er ikke til at sige, men det var et HIC hold med ild i øjnene. Forsvaret var agressivt og angrebsspillet var noget af det bedste der er set i denne sæson. Vedran Borovcanin spillede fantastisk og Lawrence Alexander meldte sig ind i kampen. Randers blev mere og mere modløse og gik mere eller mindre i opløsning. HIC vandt perioden med 33-7 og førte med 35 point inden sidste periode.

I denne periode blev der masser af tid til bænkene, og intensiteten forsvandt fra kampen. Randers pyntede lidt på resultatet, men det endte med en stensikker HIC sejr på 102-76.

Bedste mand for HIC var Kevin Larsen (28 point) og Vedran Borovcanin (25 point), mens mest fremtrædende for Randers var Charlie Burgess (23 point).