Nyheder

Horsens IC sejrer i tæt kamp

I et velbesøgt Forum Horsens vandt Horsens i dag med 82-77 over Randers Cimbria.

Randers første scoring for Randers kom fra den tidligere HICer Ivan Miskovic. Ellers stod der mest HIC på første periode, og især Marquis Addison var god for HIC. Han scorede 10 point i perioden. Randers havde efter en god start svært ved at score og havde mange turnovers. Efter første periode var stillingen 22-13. Bedste mand for Randers var Ivan Miskovic.

I anden periode kom Randers bedst fra start. HIC tog pressede skud, mens Randers kom tæt på kurven. Det betød et 7-0 run til Randers og helt tæt kamp. Skyler Bowlin ramte dog en treer i fastbreak, og Varga fik 2 point på fastbreak lay up.

Dragan Petronic kom ind fra Randers og gjorde en god figur med 6 point, og momentum skifter stille og roligt til Randers. Samtidig får Baye Keita sin tredje fejl og må en tur på bænken.Randers udligner til 33-33, men mod slutningen laver HIC er run og er foran med 41-36 ved pausen. Bedste mand fra HIC var Skyler Bowlin med 15 point, mens Ivan Miskovic var mest dominerende med 8 point.

I tredje periode kommer Randers bedst fra start, da Horsens ikke er opmærksomme i forsvaret, og Randers kommer til lette point. Horsens kommer igen med godt spil af Jean Mbe, mens Chris Nielsen er varm for Randers med 8 point på 4 minutter, blandt andet på en meget dyb treer.

Horsens virker frustrerede, og Randers har initiativet, mens HIC spiller usruktureret.´Bagud med 53-51 får HIC dog momentum igen. Det er især forsvaret der steppes up, og det giver et par nemme scoringer. Efter tredje periode er stillingen 64-57 til HIC.

I fjerde periode kommer HIC stærkt fra start. Randers kan ikke følge med og med 6 minutter igen virker kampen afgjort, da HIC bringer sig foran med 15 point. Chanan Colman vil det dog anderledes og rammer 3 treere på to minutter og Randers kommer tæt på. De sidste minutter bliver nervepirrende, men en stor scoring af Borovcanin og straffe af Bowlin sender sejren til Horsens.

Bedste spillere fra Horsens var Skyler Bowlin og Marquis Addison, men også Jean Mbe spillede en god kamp. For Randers spillede Chris Nielsen godt, og Chanan Colman stemplede ind da der var mest brug for det.

Sejren til HIC bliver på 82-77 (22-13, 19-23, 23-21, 18-20).

For HCI scorede Skyler Bowlin 24 points mens Cimbrias bedste pointsluger blev Chris Nielsen med 15 point.

Næste kamp for HIC er på mandag, hvor modstanderen er SISU.