Nyheder

Horsens IC gør det af med Team Fog Næstved

I et velbesøgt Forum Horsens spillede HIC sig i aften i
semifinalen, efter er sikker sejr på 110-93 over Næstved.

Det var et Næstved hold med ryggen mod muren efter to nederlag i træk. Samtidig måtte Næstved undvære topscorer Caleb Walker der var ude med en hjernerystelse.

HIC og især Skyler Bowlin og Keane Thomann kom ud klar fra starten. De scorede HIC’s første 15 point og bragte HIC foran 15-6. Næstved ville dog ikke ligge sig ned med det samme og kæmpede sig tilbage. Det var især Quinton Doggett og Julian Mcfarlane der førte sig frem. Efter første periode var HIC foran 25-22.

Anden periode blev et festfyrværkeri af angrebsspil, mens der ikke var meget fokus på det defensive spil. Næstved havde især svær ved at styre Keane Thomann og den store amerikaner scorede efter behag. Også Darko Jukic meldte sig ind i kampen, blandt andet med et monster dunk. For Næstved fortsatte Doggett sit gode spil, men også Joe Benjamin kæmpede godt. Til sidst fik HIC en lille smule styr på forsvaret og kunne trække fra inden pausen. Ved pausen var stillingen de noget uvante cifre 61-51.

I tredje periode startede HIC forsvaret noget bedre op, og efter godt fire minutter var HIC foran med 17 point. Daniel Friedrich meldte sig for alvor ind i kampen og Thomann blev bare ved. Efter tredje periode førte HIC med 19 point og kampen virkede afgjort, og det var den også. Med seks minutter igen bringer HIC sig foran med 25 point og det ligner en ydmygelse af Næstved. De unge HIC talenter kommer på banen og Tobias Reinholdt markerer sig med et dunk og et no look pass. Også Niels Krogh kommer på banen og gør det fornuftigt. 
Det hele ender med en sikker og fortjent sejr på 110-93, og Næstved kan holde sommerferie, mens HIC kan gøre sig klar til semifinalerne mod Bakken Bears.

Bedste mand for HIC var Keane Thomann, men også Darko Jukic, Skyler Bowlin og Daniel Friedrich spillede godt. For Næstved var bedste mand Quinton Doggett, mens Joe Benjamin kæmpede godt.

For HIC scorede Keane Thomann 31 og for Team Fog Næstved satte Quinton Doggett 38 point.