Nyheder

Horsens IC fighter sig til sejr i Næstvedhallen

Team FOG Næstved startede som lyn og torden mod Horsens IC, som fik kæmpede sig tilbage med Skyler Bowlin i spidsen og løb til sidst med sejren.

1. periode 27 - 23: Team Fog Næstved fik en rigtig god start på perioden, idet holdet i løbet af godt 2 minutter havde bragt sig foran med 13 - 1. Forrygende.

Men så vågnede Horsens, og holdet åd sig stille og roligt ind på Team Fog Næstveds føring, så den kun var på 4 point ved periodens slutning.

2. periode 21 - 21: En hektisk start på perioden med mange forsøg fra begge sider uden de mange scoringer. Team Fog Næstved begik nogle "dumme" spillemæssige fejl med hasarderede beslutninger, hvor holdet flere gange bragte sig i problemer ved også at smide bolde væk.

Men en lige periode mellem 2 ligeværdige hold, hvor det så ud som om, at Horsens havde lidt flere strenge at spille på.

3. periode 12 - 21: Team Fog Næstved fik ingen god start på perioden, idet holdet fortsatte tendensen fra 2. periode med at smide bolde væk.

Da halvdelen af perioden var spillet, var stillingen helt lige, men så trak Horsens fra til en sikker føring. Mod slutningen af perioden lykkedes det dog for Team Fog Næstved at indhente lidt af Horsens' føring.

4. periode 19 - 23: Var starten på 3. periode ikke god for Team Fog Næstved, var den nærmest katastrofal i denne periode, idet det ikke lykkedes for Team Fog Næstved at score i de første 5 minutter! Så kan man altså ikke vinde, selv om Horsens også holdt lidt igen med scoringerne.

Det kunne Team Fog Næstved da heller ikke, selv om det på et tidspunkt så ud som et come back, da holdet kun var bagud med 4 point. Men det var en stakket frist - Horsens samlede sig og trak fra til en sikker og fortjent sejr med 9 point.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Milan Stanojevic med 23 point men Marquis Addison var bedste mand for Horsens IC med 27 point.