Nyheder

Horsens IC dominerede fra start i Søndersøhallen

Horsens IC kom til kampen med en 9 point sejr hjemme over Aalborg Vikings, hvor Borovcanin flirtede med en quadruple double og Skyler Bowlin blev sparet.

Værløse BBK ydede god modstand ude i Næstved, men begyndte måske at tænke for meget over at sejren var inden for rækkevidde og gik i stå til sidst og tabte med 3.

Diverse spåkoner og ditto mænd har spået Horsens til top og Værløse til bund. Kampen viste at man skal regne med Horsens som seriøs bejler til de absolutte topplaceringer når medaljerne engang skal fordeles til foråret. Holdet er mere end solidt på guardpladsen, Borovcanin er en klasseforward og under kurven fylder Keita hullet godt op efter Jonas Zohore.

Søndersøhallen er godt pakket med  campbørn og øvrige tilskuere denne mandag i efterårsferien. Gang i kiosken og god stemning hele vejen rundt. Hjemmeholdets tilhængere står op indtil første Værløsescoring. Den kommer hurtigt, da Emil Henningsen åbner kampen med en 3'er på første angreb. Holdene bytter scoringer indtil 11-12, hvorefter HIC sætter et 25-0 run på tavlen 11-37. Værløse kæmper hårdt for at komme til reelle afslutninger mod HIC's store zone med Keita under kurven. I den anden ende styrer HIC guards Bowlin og Addison løjerne efter behag.

17 årige guard Jakob Feldborg får spilletid i 2. periode sætter straks en hjørne 3er. Salman Kahn pynter med en 3'er for Værløse inden Marcus Addisson lukker halvlegen med en buzzer 2er til halvlegsresultatet 21-55.

HIC holder foden på speederen i tredje periode og kampen er reelt afgjort. I 4 periode sætter HIC bænken på banen og Værløse viser god moral og vinder perioden 25-14 til slutresultatet 63-91.

Drew Maynard viser vilje og effektivitet som bedste Værløse spiller med 24 points og 8 rebounds. Axel Karason var som sædvanlig solid. David Knudsen viste at han er på vej tilbage efter en længere skadesperiode. Og der er tiltrængt hjælp på vej på guardpladsen når Rob Woodsons papirer går i orden.

Vendepunkt: Skyler Bowlings 8 point i streg midt i 2. periode på back to back treere og et lay-up understreger HIC's dominans. Statistik lyver ikke: Horsens skyder 57% på 2'ere og hele 45% på 3p linjen.

Topscorer for Værløse BBK blev Drew Maynard med 24 point for for Horsens IC scorede Marquis Addison 21 point.

Kampens spiller: Skyler Bowlin kom fra bænken og viste guard spil i høj høj klasse. På kun 14 minutter får Skyler sat et solidt aftryk med 18p 2 reb og 2 assists.

Næste kamp for Værløse BBk er allerede på torsdag hvor holdet i Kildeskovshallen skal op mod SISU.