Nyheder

Horsens IC bringer sig foran 2-0 mod Team FOG Næstved

Hvad der på forhånd lignede en tæt kamp i kamp 2 mellem Team FOG Næstved og Horsens IC blev hurtigt afblæst, da gæsterne vel nok spillede noget af det bedste holdet har gjort i denne sæson.

Horsens var I teten fra kampens start og med 5 – 13 efter knap 4 minutters spil, tog Team Fog Næstved time out. Det var Horsens dog ligeglad med, og holdet øgede sin føring.

Team Fog Næstved blev udspillet efter alle kunstens regler. Der var ikke meget, som gik Team Fog Næstveds vej – der var på det tidspunkt langt til finalen. Horsens udbyggede sin føring gennem resten af perioden, så  holdet førte med 20 point ved periodens slutning, 31-11.

Horsens fortsatte i 2. periode, hvor holdet slap i 1. periode og fastholdt sin føring. Team Fog Næstved skal dog have ros for ikke at slå op i banen, selv om det så sort ud. Team Fog Næstved blev i den grad rundbarberet, så det grænsede til det pinlige. Team Fog Næstved var oppe mod overmagten – det lignede en ydmygelse.

Mod slutningen af perioden lignede det ikke kun en ydmygelse – det var en ydmygelse. Allerede på dette tidspunkt kunne Team Fog Næstved vinke farvel til sejren no hvor holdet var bagud med 41-58 efter de første 2 peroder.

Team Fog Næstved kom godt fra start efter den store pause og halede ind på Horsens’ føring, så den efter knap 4 minutters spil kun var på 9 point. Skulle det lykkes for Team Fog Næstved at komme tilbage i kampen?

Horsens fik dog stoppet den truende blødning og bragte sig igen sikkert foran. Såret brød dog op igen, og Team Fog Næstved reducererede Horsens’ føring til 4 point. Det kogte i Arena Næstved - Team Fog Næstved var kun bagud med 5 point inden sidste periode. Spændingen var tilbage i kampen - hvem havde troet det efter 1. periode.

Horsens kom bedst fra start og øgede sin føring til 10 point. Det lykkedes ikke for Team Fog Næstved at score de første 5 minutter skulle det gå galt for Team Fog Næstved.

Da halvdelen af perioden var spillet, førte Horsens med 13 point. Det var nu, at Team Fog Næstved skulle sætte slutspurten ind, hvis holdet skulle gøre sig nogle forhåbningen i denne kamp – ja i hele semifinaleserien.

Det lykkedes ikke for Team Fog Næstved, som måtte se sig besejret 81-93 af et bedre mandskab for Horsens.

Horsens IC fører derved serien 2-0 og kan afgøre det hele på hjemmebanen i Forum Horsens på mandag kl. 18:45.

Topscorer i9 dagens kamp blev for hjemmeholdet P. J. Thompson med 31 point. For Horsens IC scorede Brandon Tapp 22 point.