Nyheder

HIC vinder fortjent over SISU i kamp 3

HIC tog torsdag aften imod SISU i den tredje DM semifinale. Der var lagt op til et spændende opgør, i en serie hvor stillingen inden kampen var 1-1, og efter en tæt og intens kamp kunne HIC løbe afsted med sejren med cifrene 74-61.

Fra starten af var kampen lige. Begge hold spillede aggressivt, og der var tydeligt, at det var en meget vigtig kamp. Will Artino og Dan Trist dominerede inside og scorede tilsammen 13 point i første periode. HIC var foran med 24-21 efter denne periode.

I anden periode blev Vedran Borovcanin varm. Han gik forrest for HIC, både scoringsmæssigt og i forsvaret. HIC spillede solidt forsvar og bragte sig foran med 10 point. SISU kæmpede sig dog tilbage, blandt andet efter godt spil fra Alassan Touray. Ved pausen var stillingen 41-39.

Den tætte kamp fortsatte i tredje periode. Det var rigtig slutspilsbasket. Forsvaret var hårdt, mens procenterne i angrebet var lave. HIC virkede til at være lidt ovenpå, men SISU var svære at ryste af sig. Til sidst i perioden fik HIC et lille hul, og var før de sidste 10 minutter foran med 6 point.

I fjerde periode var det som om SISU løb tør for energi. Efter 8 minutter havde de blot scoret 4 point og HIC var foran med 16 point, og det hele var afgjort.

Det hele ender med en HIC sejr på 74-61 (24-21, 17-18, 17-13, 16-9), men intet er afgjort i denne tætte serie endnu hvor kamp 4 spilles på tirsdag i Gentoftehallen.

Topscorer for HIC blev Vedran Borovcanin med 19 point. For SISU scorede Tanner McGreww 25 og Kyle Dranginis 13 point.