Nyheder

Har du købt din billet?

På søndag den 10. februar er der dømt Stadium All Star 2013.

Aalborg Stadionhal er klar til at tage imod nogle af de bedste spillere fra Basketligaen og arrangørerne lover at gøre alt til at Stadium All Star 2013 bliver et af sæsones high-lights.

Holdene er forlængst udtaget, dunkerne er på plads og skarpskytterne der skal kæmpe om titlen i Stadium 3-point shootout.

Har du ikke sikret dig din billet endnu, kan du stadigvæk nå det. Billetsalget til Stadium All Star 2013 er i fuld gang. Du skal blot klikke her, så er du sikret dig din billet. Billetprisen er beskedne kr. 50,- pr. person.

Alle tilskuere vil ved indgangen få udleveret et gratis kampprogram. Programmet gælder samtidigt som lodseddel om en masse lækre præmier. Du har i løbet af dagen chancen for at vinde, adgangskort til Basketligaen for sæsonen 2013/14, bolde med spillernes autografer, spilletrøjen fra de 2 hold og en masse andre lækre præmier.

Men husk du kan først få fingre i disse præmier når du har købt din billet.

Forud for Stadium All Star 2013 afholdes der også en camp for årgang U10, U12 og U14. Her vil hele Vest-holdet med Bonell Colas i spidsen være trænere, så tøv ikke med at tilmelde dig. Det koster kun kr. 250,- pr. person, og udover flere timer i selskab med Vest-holdet, får du også en billet til Stadium All Star 2013, en All Star T-shirt, frokost og spillernes autografer. Du køber din billet til campen her.