Nyheder

Game of the Week: Randers Cimbria – Team FOG Næstved

Der venter en gentagelse af sæsonens hidtil måske mest omtalte kamp, når Randers Cimbria og Team FOG Næstved onsdag aften mødes i Kronjylland.

Resultatet af det første opgør – 103-90 – var ikke det mest interessante ved den lejlighed. Det var derimod de ting, som udfoldede sig undervejs i kampen.

Jordan Mathews følte sig tilsyneladende provokeret af Chris Nielsen i første halvleg, og han endte med at sende et slag i hovedet på Randers-anføreren. Det kom til at koste amerikaneren to spilledages karantæne. Chris Nielsen røg også i karantæne i forbindelse med opgøret. Det skyldtes dog ikke føromtalte situation, men derimod at Randers-anføreren ragede to usportslige fejl til sig undervejs.

Nu mødes de to hold så igen, men det er to klubber, der har foretaget væsentlige ændringer siden. I Randers er Stanford Brown røget på porten, mens Devon Thomas er kommet tilbage. Det gensyn har været lykkeligt indtil nu. I sine første tre kampe tilbage i klubben har Cimbria taget tre sejre. Mest imponerende naturligvis triumfen mod Bakken Bears.

Ting og sager er der også sket på Sydsjælland. Chris Gabriel er for anden gang blev vist døren af klubben, og med sig ud tog han samtidig Greg Logins, som ikke fik overbevist den sportslige ledelse om, at han var den rette mand at satse på.

Ind er i stedet kommet israelske Anton Shoutvin, som har sine papirer i orden og dermed ser ud til at få debut i aften.

Den anden nye mand er amerikanske Jordan Session. Han var faktisk spilleberettiget allerede i den seneste kamp mod Stevnsgade, men i den sidste træning op til kampen, kom han til skade med sin ankel. Hans chance for at komme i kamp i aften er derfor ikke fuldstændig sikker.

Uanset hvad er der masser af profiler at holde øje med, og endnu engang kan man nok forvente at se det primære ansvar på skuldrene af PJ Thompson og Jordan Mathews i Næstved-lejren. Førstnævnte var topscorer med 24 point, da de to klubber mødtes i november. Og så bliver det naturligvis også interessant at se de nye folk, hvis de altså begge kommer i aktion.

For Randers Cimbria var Dee Franklin topscorer med 22 point dengang, og udover ham vil kronjyderne med garanti lægge meget af ansvaret på Devon Thomas, Chris Nielsen og manden i front af efficiency-listen i ligaen, Brantley Bynum.

Opgøret mellem de to Pro A-hold kan naturligvis opleves direkte på www.fanseat.com

Kampstart er kl. 18.30