Nyheder

Game of the Week: Horsens IC - Team FOG Næstved

Der er revanche på tapetet for Horsens IC, når de gule hjemme i Forum Horsens tager i mod Team FOG Næstved torsdag aften.

Og det bliver med hjemmeholdet i favoritrollen, da Næstveds altoverskyggende profil, Jordan Mathews, må se fra tribunen. Han er løbet ind i to dages karantæne efter sammenstødet med Randers Cimbrias Chris Nielsen i den seneste runde.

Men holdet fra Sydsjælland skal ikke undervurderes af Arnel Dedics HIC-tropper. For selv da Jordan Mathews blev smidt tidligt ud mod Randers, løftede resten af truppen i flok, og dermed kunne Chris Gillets hold alligevel notere sig for en fin sejr.

Næstved er overordnet set kommet fint fra start i denne sæson. Nederlaget hjemme mod Svendborg irriterer på de kanter, mens det var mere ventet, at der også skulle komme et nederlag mod Bakken Bears.

Men ellers har Næstved trukket sig sejrrigt ud af de øvrige seks kampe, og den største skalp fandt netop sted i Forum Horsens for blot tre uger siden.

Her var det P.J. Thompson, der med en treer fem sekunder før tid endte med at sikre den flotte triumf.

Charles Callison fra HIC havde chancen for at få sejren til at skifte hænder i sidste sekund, men hans skud hoppede ikke i kurven, og dermed kunne Næstved-drengene bryde ud i jubel.

Ved den lejlighed så man, at der er dygtige scorere på begge mandskaber.

I Horsens-lejren var shooting guarden Bradon Tabb varm, og han noterede sig i alt for 29 point. Det antal matchede Jordan Mathews, men den amerikanske stjerne kan altså ikke hjælpe sit hold denne gang.

Så der bliver nok at se til for sydsjællænderne, der også kunne notere sig, at den anden amerikanske Horsens-guard, Charles Callison, rundede 25 point.

I det hele taget har meget været bygge op om guards hos begge hold, mens de store folk i højere grad må indtage birollerne.

Men det kan være, at Næstved må se mere inside i fraværet af Mathews. Det får vi svar på torsdag aften, når der er kampstart kl. 18.45.

Faktum er, at både Horsens IC og Team FOG Næstved kommer ind til kampen med friske sejre i erindringen. Næstved slog som bekendt Randers med 103-90, mens HIC udraderede BMS Herlev Wolfpack med hele 124-76 på udebane.

Kampen mellen Horsens IC og Næstved kan naturligvis opleves direkte på www.fanseat.com