Nyheder

Game of the Week: Horsens IC - Svendborg Rabbits

For tredje gang inden for 35 dage ramler Horsens IC og Svendborg Rabbits sammen. Det sker torsdag aften i Forum Horsens.

Og det er kaninerne fra Sydfyn, der i den sammenhæng har mest at bevise. Arnel Dedics tropper formåede nemlig at køre Rabbits fuldstændig ud af gulvet i de to første indbyrdes kampe i sæsonen.

27 point var forskellen i første omgang i Forum Horsens i december, og få dage senere blev Svendborg ydmyget på eget gulv med hele 42 point i HIC-favør.

Kort efter ændrede svendborgenserne i trupsammensætningen, og det betød, at den skadede Brandon Norfleet blev sendt hjem, mens en gammel Basketliga-kending vendte tilbage på dansk jord.

Point Guard Derrick Wilson blev således præsenteret i Kaninhulen, og torsdag får han så lov at vise sig frem på sin tidligere hjemmebane i Horsens, hvor han spillede i sidste sæson, og hvor han endte med at få hængt en sølvmedalje om halsen.

Om det er hans tilstedeværelse, der har gjort en forskel, skal være usagt, men ikke desto mindre har Rabbits vist gode takter i starten af det nye år. Først var Bakken Bears umådeligt tæt på at blive besejret, og senest bookede Lukas Varga’s tropper så billet til pokalsemifinalen efter en sejr på 12 point mod Randers Cimbria.

Holdet ser dermed ud til at være i bedre forfatning, end tilfældet var i december, men det skal naturligvis følges op mod Horsens IC.

I den gule lejr har tingene resultatmæssigt set fornuftige ud. Fem sejre i træk er holdet oppe på. De kom alle i december - så kampen mod Svendborg markerer den første HIC-kamp i 2019.

Man kan dog ikke komme uden om, at der er en kamp lidt senere på ugen, som rumsterer lidt i Horsens-lejren. Søndag drager holdet til Aarhus, hvor Bakken Bears venter i pokalkvartfinalen. Et opgør begge hold brændende ønsker sig at vinde og måske med risikoen til følge, at Horsens-spillerne kommer til at miste lidt fokus på opgaven mod Svendborg.

Svarene får vi torsdag kl. 18.45 i Forum Horsens - og udfoldelserne kan naturligvis følges direkte på www.fanseat.com