Nyheder

Flot SISU-sejr i kamp 2 mod Hørsholm 79ers

Kamp 1 i Hørsholmhallen var uden tvivl en kamp sprængfyldt med spænding, så der var lagt op til endnu en gyser, da SISU tog imod Hørsholm 79ers i kvartfinaleseriens kamp 2.

Den første periode startede i et langt større tempo end mandagens opgør, og de to hold fulgtes ad til stillingen 10-10, hvor Jyles Smith havde stået for 8 af Hørsholms 10 point. Herfra stod der SISU på resten af perioden, hvor det høje tempo og gode skudprocenter gjorde det svært for udeholdet. Perioden sluttede 26-12 til SISU, og det lignede et meget tændt hjemmehold.

Anden periode blev en smule mere tæt, men det var stadig SISU som var et skridt foran. Det var svært, at sætte en finger på hvem der var den største profil for SISU, da alle spillere bød ind med gode aktioner. Dog var Kyle Dranginis aktiv med flotte skud og gode assists til medspillere. Med fortsat flot spil kunne SISU gå til pause med en solid føring på 50-33.

Det var et meget aktivt Hørsholm-hold, som kom ud fra omklædningsrummet. De forsøgte sig i flere omgange med hårdt defensivt pres, som gjorde det meget svært for SISU at komme frem til gode chancer. Desværre for Hørsholm blev SISU reddet af at deres svære skud gik i, så de fik luft igen. Dette var med til at ødelægge Hørsholms energi en smule, og SISU kunne endda udbygge føringen, således at stillingen inden den sidste periode var 75-52.

Gæsterne fra Hørsholm prøvede i den grad at skabe sensationen, og komme tilbage i kampen. Især Mikael Vincents Nielsen gjorde sin del for at skabe spænding, dog var det forgæves, da SISU hele tiden trykkede på speederen for at holde Hørsholm væk. Spændingen udeblev da også til slut, da SISU sikkert kunne køre sejren hjem ved stillingen 97-75.

Kampens spiller for Hørsholm var Mikael Vincents Nielsen med flotte 22 point og 5 rebounds. For SISU var især Kyle Dranginis en fornøjelse at se med 25 point, 7 assists og 5 rebounds, det samme var Tanner McGrew med 20 point, 7 rebounds og 5 assists.

Det næste opgør og kamp 3 i bedst á 5 serien finder sted i Hørsholmhallen på mandag den 27. marts, hvor Hørsholm 79ers har ryggen mod muren. Kampen sættes igang kl. 18.30.