Nyheder

Flot sejr til SISUs herrer over Team FOG Næstved

Det var en flok hævntørstige SISU-drenge, som søndag mødte op i Gentoftehallen for at møde Team Fog Næstved.

Næstved var hidtil i sæsonen det eneste hold i ligaen, som SISU ikke havde formået at slå, så der var ekstra motivation for hjemmeholdet.

Det viste sig fra start af, at det skulle være et hårdt spillet opgør med ekstremt højt tempo, og to hold som var ivrige efter sejren. For udeholdet virkede Earnest Ross og Patrick Onwenu tændte og satte SISUs forsvar under pres. For SISU bidrog de to insidespillere Baru Adjehi og Tanner McGrew med flere flotte aktioner, som gjorde at første periode endte 21-19 i SISU-favør.

Anden periode fortsatte i samme høje tempo som den første, og det var derfor enormt underholdende at se. Mange SISU-spillere leverede flotte momenter perioden igennem, og det var primært en varm Patrick Onwenu, som kunne holde Næstved inde i kampen. Med et par justeringer i forsvaret fik SISU endelig momentum, således at de kunne gå til pause foran 51-45.

Da tredje periode gik i gang, var det tydeligt at Næstved ikke havde tænkt sig at lade SISU komme let til sejren, og de starter 2. halveg med et 12-2-run, før SISU endelig finder vej til nettet ved en vigtig scoring fra Anders Haas. Denne scoring puster liv i hjemmeholdet, som får strammet op i forsvaret og øget koncentrationen og tempoet i angrebet. Scoringen bølgede længe frem og tilbage mellem de to hold, og inden sidste og afgørende periode var stillingen ganske tæt med en snæver SISU-føring på 68-65.

Der var lagt op til en spændende afslutning på kampen, men det var et SISU-mandskab som gik enormt koncentreret til opgaven. Hjemmeholdet starter således perioden med et 11-0-run, som virkede til at tage pusten lidt fra gæsterne. De sidste 6 minutter af 4. periode viste et SISU-hold i fin kontrol, og et Næstved-mandskab, som havde lidt svært ved at få sat en stopper for det hurtige SISU-spil. I en underholdende kamp ender SISU med at snuppe sejren 89-80, og dermed har de nu vundet over samtlige hold i ligaen, en bedrift som ikke er gjort i mange år for SISU.

Kampens spiller for hjemmeholdet må siges at være Tanner McGrew, som leverede flotte 20 point og 10 rebounds. For udeholdet var Phillip Nolan hårdtarbejdende med 22 point og 8 rebounds.