Nyheder

Flot kullise i kaninhulen med besøg fra TV2 Sport

Aftenens kamp var imødeset med spænding fra hjemmeholdet som håbede at revanchere sig fra overtids nederlaget i Horsens tidligere på sæsonen.

Desværre skulle det vise sig at det ikke blev til en hjemmesejr i aftenens kamp som også blev vist live på TV2 Sport.

Et flot fremmødt publikum i kaninhulen var klar til drama og spænding og Horsens IC havde også taget gode fans med som gjorde deres til at skabe en festlig aften.

Kampen starter godt se med Rabbits briller og hjemmeholdet fører med 6-2 efter scoring fra Mike Moore som leverede endnu en god aften.

Desværre skifter momentum og anført af Kevin Larsen, som igen spillede en flot kamp, fører gæsterne med 20-12 efter 1 periode.

Kevin har spillet en rigtigt god sæson indtil videre og er en gevinst for den danske liga. Han sluttede aftenen med 20 point og 9 rebounds samt flotte 6 assist.

I anden periode for Rabbits igen en god start hvor Sebastian Åris for sat spillet godt op og lidt nemme point falder i kurven.

Udfordringen for hjemmeholdet som normalt er godt skydende fra 3 points distancen, er at skuddende slet ikke vil falde i hele kampen igennem.

Rent faktisk slutter man aftenen med at skyde 21 % fra distancen hvor man normalt ligger på 43%. Kun 4 skud ud af 19 går i kurven. 

Ved halvleg er stillingen 40-32 i HIC favør.

I tredje periode får kaninerne igen en god start og får hentet 7 point til stillingen 40-39 til HIC inden coach Arnel Dedic kalder timeout.

Horsens får bedre styr på spillet og Vedran Borovcanin, som desværre næsten altid spiller godt mod Rabbits, stempler ind i kampen og Horsens trækker fra.

Der skal et mindre mirakel til hvis kampen skal vendes i 4 periode hvor Rabbits er bagud 55-42 inden de sidste 10 minutter.

Rabbits leverer varen igen i starten af perioden – pludselig står der 50-55 til gæsterne og publikum er godt med på lægterne.

Michael Moore scorer til 55-61 med 4 minutter igen, men det er ikke nok og Horsens kan ”cruise” de sidste minutter hjem.

En god kamp med masser af fight og flere gode forsvarsaktioner – desværre manglende skudden fra distancen og derfor vinder HIC fortjent 77-64.

Næste opgave for Rabbits er igen mod HIC, denne gang i Forum Horsens hvor pokal kvart finalen skal afvikles den 15. november Kl.18:30