Nyheder

Fint amerikansk besøg i Farum Arena

Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford tilbragte onsdag aften i Farum Arena, hvor han i flotte rammer kunne opleve en seværdig og jævnbyrdig kamp.

Holdene skiftedes således til at føre hele 26 gange og 15 gange stod kampen lige. Det kunne have gået begge veje, men udeholdets rutine skulle til slut vise sig at sejre over de unge.

Initiativet lå ellers det meste af kampen hos Værløse - og i særdeleshed hos Peter Møller, som scorede 26 point, og måske var det ambassadørens tale til hjemmeholdet i omklædningsrummet inden kampen, der fik hans landsmand Jordan Clarke i kamphumør - han bidrog med 18 rebounds og 20 point.

En suveræn fighterindsats fra hjemmeholdets Victor Hjorth - krydret med solidt forsvar og flotte scoringer - var med til gang på gang at banke troen ind i Værløse, og efter en helt lige første halvleg kunne holdet trække lidt fra i 3. periode og opbyggede midtvejs i perioden en 8-points føring.

Men SISU, anført af rutinerede kræfter som David Harder, Joe Benjamin og Mickey Dennis, viste, at erfaring betyder noget i tætte kampe, og holdet fra Gentofte fik tålmodigt slidt sig tilbage i kampen.

Begge hold havde chancer til at vinde i de afsluttende sekunder af ordinær kamp med skud på ringen, men det stod 82-82, da slutsignalet lød.

Og efter 5 minutters overtid kunne SISU så trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 88-91 (27-26, 22-22, 18-14, 15-20, 6-9).

Topscorer for Værløse BBK: Peter Møller 26, Jordan Clarke 20, David Knudsen, 13, Victor Hjorth 10, Adam Holm-Weber 6

Topscorer for SISU: Mickey Dennis 23, Joe Benjamin 23, David Harder 18, Philip Bo 11, Chris Matagrano 11