Nyheder

Få point i Næstvedhallen

Det var ikke mange point der blev scoret i aftens kamp mellem Team Fog Næstved og Falcon.

Begge hold havde i den grad brug for point i tabellen og det var måske der gjorde at kampen blev en taktisk forestilling, hvor Falcon til sidst løb med begge point.

1. periode 11 – 16: 

En rodet og ikke særlig velspillet periode, hvor Falcon bragte sig foran med 7 – 0, inden Team Fog Næstved kom på tavlen.

Det var ikke fordi Team Fog Næstved ikke havde nogen scoringsforsøg, men holdet missede alt for mange forsøg – både fra kort og lang distance.

Men i det hele taget en noget pointfattig periode.

2. periode 25 – 25: De første 5 minutter af perioden blev lige så rodet som 1. periode. 5 – 4 til Team Fog Næstved efter de første 5 minutter taler sit tydelige sprog. Begge hold havde utrolig svært ved at ramme kurven.

Men så gik der hul på bylden for begge hold, ligesom spillet blev lidt bedre. Men rigtig godt blev det ikke.

3. periode 38 – 42: 3. periode blev ikke meget bedre end de 2 første perioder. Og scoringsprocenten steg ikke væsentligt. Der var i det hele taget ikke meget at råbe hurra for.

Scoringsmæssigt fulgtes de 2 hold ad indtil sidste minut, som Falcon vandt 5- 0, hvilket gav en føring på 4 point inden sidste periode.

4. periode 54 – 65: 4. periode blev lige så dårlig som de 3 første. Dog lykkedes det Falcon at udbygge føringen, da Falcon var det mindst dårlige hold på dagen.

Det resulterede i en sikker og fortjent sejr over et decimeret Næstved-hold, hvor kun 7 spillere kom i kamp.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Morgan Sabia med 25 point. For Falcon scorede Alexander Bak 18 point.