Nyheder

foto af: Foto Trine / vildmedfoto.dk

Europæisk Topbrag i Aarhus

Tirsdag aften tager Bakken Bears mod KK Tajfun Sentjur som er forsvarende slovenske mestre. Det er Bakken Bears 3. opgør i FIBA Europe Cups gruppe F.

Efter 2 kampe og en fantastisk udebanesejr over de mange dobbelte tjekkiske mestre fra CEZ Nymburg, fører Bakken Bears gruppen med max point. Modstanderne fra KK Tajfun Sentjur ligger nr. 2 med en sejr og et nederlag.

For Bakken Bears gælder det i aften om, at fokusere på hvad man har gjort for at sejre i de første 2 kampe i FIBA Europe Cup. Fokus i aftenens kamp bliver derfor godt forsvar og den ekstra aflevering i angrebet, så bjørnene får frie skud og derved øger chancen for høje skudprocenter.

Tajfun er et godt og homogent hold med flere rigtig store spillere. Derudover har holdet i de første 2 kampe skudt flere 3’ere afsted end noget andet hold i Europe Cuppen. De snitter 38 3-point skud pr. kamp. De har indtil videre dog kun ramt på 25 % af deres forsøg.

Alt i alt har holdet snittet 69 point pr. kamp i de første 2 kampe.

Med en sejr i aften, vil det begynde at se godt ud for Bakken Bears videre færd i FIBA Europe Cup. Holdet har også tidligere leveret flotte resultater i europæiske turneringer. I sæsonen 2013/2014 lykkedes det Bakken Bears at gå videre fra deres gruppe i EuroChallenge, efter et meget spændende og underholdende gruppespil. Se highlights nedenfor: 

Forventet kampstart er tirsdag kl. 18.15 i Vejlby Risskov hallen og du kan følge med på TV 2 SPORT fra kl. 18.00.

foto af: FotoTrine / vildmedfoto.dk