Nyheder

Endnu et nederlag til Vikingerne

Aalborg Stadionhal dannede rammen om torsdagens basketballkamp, hvor Vikings –uden Mike Dejworek, Jeppe Kristiansen og Rune Lauridsen – med en sejr over Team FOG Næstved kunne sikre sig sæsonens første sejr.

Sådan skulle det desværre ikke gå, og i stedet var det Næstved, der kunne rejse hjem med en 73-93 sejr.

I 1. periode, er det overraskende nok Vikings, der kommer bedst fra start med en tidlig 11-6 føring efter 5 minutters spil; Men da Nick Okorie må en tur på bænken efter sin 2. fejl, er det hurtigt Næstved, der tager føringen og scorer 12 point i træk til stillingen 11-18. Sebastian Sebolewski får dog bragt Vikings lidt tilbage i kampen med sin første scoring i Vikings-trøjen. 1. periode ender 16-18.

Trods Okorie tilbage på banen, er det Næstved, der får den klart bedste start på 2. periode, og de får hurtigt bragt sig foran med 16-24, inden Alassan Touray får svaret igen med et lay-up til stillingen 18-24.

Det er dog stadig Næstved, der er klart dominerende og hele 18-33 når føringen at blive inden inden det er Niels Koch, der svarer igen. Det er dog stadig Næstved, der er dominerende og da Nick Okorie ved stillingen 27-37 må endnu en tur på bænken med sin 3. fejl, ser de for alvor sort ud. Okorie får dog lov at blive på banen og Vikingerne kan gå til havlegspause med stillingen 33-43 efter en flot buzzer-beater 3’er af Alassan Touray.

Det er særligt reboundspillet, der i 1. halveg har voldt Vikingerne problemer. Hvor Vikingerne har formået at få grebet 15 rebounds, står Næstved for hele 27 rebounds. Vikings kommer bedst fra start i 3. periode og får reduceret til stillingen 42-48. Herefter må Søren Sørensen en tur på bænken efter han forstuver sin hånd, og så er Vikingerne for alvor små. Næstved får så småt bedre fat og får bragt sig foran med 42-54 med 5 minutter tilbage af perioden.

Særligt Næstveds centerspiller Christopher Gabriel har det nemt i denne periode og får lagt flere alt for nemme scoringer i. 54-69 står der inden starten af 4. periode.

I 4. periode er der samme tendens som i de 3 første. Næstved har det for nemt under kurven og får for mange 2. chancer. Blot 2 minutter spillet af perioden og Næstved får bragt sig foran med 54-74 inden coach Kuzmanovic må tage en timeout. Det hjælper dog ikke og særligt anført af Erick McAllister og alt for mange angrebsrebounds hiver Næstved en nem sejr hjem på 93-73.

Topscorer for Vikings: Nick Okorie med 23 point

Topscorer for Team FOG Næstved: Luciano Souza med 18 point på 18 minutter