Nyheder

Endnu en sejr til Randers

Det kunne have set kønnere ud, da Randers Cimbria lørdag eftermiddag mødte Værløse BBK. Oprykkerne lå før kampen foran Værløse i tabellen, og derfor var udeholdet opsat på at få point med hjem!

1 Qtr: Første scoring i kampen kom fra Damian Ocana, der lod 3 point falde igennem netmaskerne efter 1 min. spil. Første point til Værløse kom med 5.55 tilbage af perioden, til stillingen 9-2.

Det var Randers der styrede kampen i første periode, hvor Værløse havde svært ved at holde på Bonell Colas, og ellers bevæge bolden rundt på banen.

Richard Delk, der var bedste spiller for Værløse i perioden, og han dunkede med 30 sek. igen af perioden, 2 point i kurven for Værløse, til stillingen 30-18, hvilket også blev resultatet af 1 periode.

2. Qtr: Første scoring i 2. periode kom fra Værløses David Knudsen, hvilke var hans første point i kampen.

Det virkede dog som om at Randers gik lidt i stå, først i perioden, og Værløse fik lov til, at styre tempoet i kampen. Det både i forsvar og angreb.

Miguel Ortega og Bonell Colas vågnede dog op midt i perioden, og da Randers fik alle angrebrebounds, havde de naturligt en ekstra chance i hvert angreb.

Med 4.33 min. tilbage af halvlegen var stillingen 44-29, og Thomas Silfen mente det var på tiden at få talt tingene igennem, i en timeout.

Værløse havde hurtigt efter et turnover, der resulterede i et alley-up dunk til Bonell Colas, med assist fra Miguel Ortega. Christian Bendtsen ville også være med i Randers’ pointhøst, og bragte med 2 point, stillingen til 48-29.

Med 20 sek. tilbage af perioden, vandrede Bonell Colas igennem Værløses forsvar og lagde 2 point i kurven. Kort efter havde Martin Hansen et steal, der blev sendt videre til Mike Nielsen, der uopdækket smed 3 point i kurven.

Første halvleg endte 57-36.

3. Qtr: Richard Delk åbnede 3 periode for Værløse med 3 point, hvorefter Rasmus Nørgaard lagde 2 point i kurven, til stillingen 57-41.

Randers kom utrolig sløvt fra start i 2. halvleg, og først efter 1.5 min. kom der point i kurven.  De to hold spillede mere lige i perioden, end tidligere i kampen, desværre var spillet præget af rigtig mange fejl, både spilmæssigt og statistisk.

Værløse dominerede sidste del af 3. periode, og med 1.5 tilbage, lade Richard Delk sit 22. point i kurven til stillingen 68-58, som lukkede perioden.

4. Qtr: Sebastian Gram som er vendt tilbage til Randers, åbnede godt op i 4  periode,  med 4 point efter 1.5 minuts spil til stillingen 74-61.

Efter 3 min. spil lagde Jacob Enevold sit 7. point i kurven, og sørgede for at Værløse fik lidt point ført i protokollen. Richard Delk var også en af de ledende spillere for Værløse, og lagde med 5 min. tilbage, 2 point i kurven, til stillingen: 79-65.

Justin Baker fejlede ud med 1.44 min. tilbage af kampen, hvilket sendte Damian Ocana på straffelinjen hvor han scorede 1 point, til stillingen 88-78. Mike Nielsen kom kort efter på straffelinjen, hvor også han kun fik 1 point ud af situationen.

Det sidste minut af kampen var stort set rent straffekasttræning for Randers, mens Værløse ikke rigtig kunne få point igennem netmaskerne.

Sidste scoring kom dog fra Værløses Peter Møller, der uopdækket fik lov til at skyde 2 point i kurven til afsluttende stilling på 95-80 (30-18, 27-18, 11-22, 27-22).

Det var ikke nogen køn affære hvad angår basketball i Randers Arena, men kampen blev dog spillet, og havde også gode øjeblikke! Randers fik point igen, hvilket sikrer dem en udemærket midterplacering frem mod næste kamp. Værløse ligge fortsat under nedrykningsstregen, og får i den grad brug for point i næste kamp mod Svendborg Rabbits, for at holde sig til at i kampen, i midten af tabellen.

Man of The Match: Damian Ocana 24 point.

Randers Cimbria: Damian Ocana 24, Bonell Colas 23, Miguel Ortega 12, Mike Nielsen 11.

Værløse BBK: Richard Delk 26, Justin Baker 14, Axel Karason 8, Rasmus Nørgaard 8.

Referant Simon Ravn - Dansk Basketinfo