Nyheder

Endnu en ny spiller til Svendborg Rabbits

Det er med stor glæde, at Svendborg Rabbits kan præsentere endnu en julegave til fans og sponsorer efter at man mandag præsenterede den italienske spiller Simone Lucarelli.

Set i lyset af at den skade som Jacob Enevold Jensen pådrog sig i sidste kamp, desværre har vist sig at være mere omfangsrig end først forventet, har Rabbits valgt at forstærke holdet med mere fysik.

Rabbits har derfor indgået aftale for resten af sæsonen, med 22 årige US spiller, Demonte Flannigan. Demonte er 203 cm høj og vejer godt 112 kg. Han er en meget stærk, fysisk og atletisk power forward. Han kan spille alle de 3 ”store” positioner på banen og vil indgå i rotationen på disse positioner.

Der er ingen tvivl om at en af Demontes helt store forcer er, spillet under kurven i begge ender af banen, hvor han er en dygtig rebounder. Samtidigt er han en fornuftigt skytte, med et godt touch på bolden hvorfor han også er i stand til at angribe kurven udtaler Troels Mortensen fra Svendborg Rabbits.

Demonte startede denne sæson i England hvor han spillede for London Lions i BBL ligaen. Her var han bla. holdets mest reboundene og mest scorende spiller med 6,5 reb. og 14,6 point pr. kamp. Demonte og London Lions kunne dog ikke blive helt enige om forholdene og derfor valgt parterne, ganske fredeligt, at gå hver til sit.

Inden turen gik til England spillede Demonte 4 år på college for Cleveland State University i NCAA 1. Det sidste år havde han et snit på: 11.2 point, 5.3 reb pr kamp. Derudover har Demonte været en del af det amerikanske u16 landshold og deltaget i ved U18 verdensmestreskab i FIBA´s 3x3 turnering (street basketball) for USA.

DeMonte havde flere spændende kontrakt tilbud liggende, blandt andet fra den stærke finske liga og Portugal, men valget faldt på Sydfyn, da både Demonto og hans agent mente at Rabbits havde et godt set up, og et sted hvor Demonte kan udvikle sig endnu endnu mere inden de større ligaer kalder.

Rabbits forventer at Demontes spilletilladelse er på plads i midten af januar måned.