Nyheder

Endelig en sejr til Team FOG Næstved

Efter 7 nederlag på stribe og en noget turbulens tid, lykkedes det her til aften for Team FOG Næstved at besejre Hørsholm 79ers med 77-73 (25-17, 16-22, 21-16, 15-18).

1. periode: Team Fog Næstved fik en fantastisk start på kampen efter meget koncentreret spil – 12 – 4 efter 4 minutter.

Men så fik Hørsholm en god periode og nåede op, så holdet kun var bagud med 1 point efter 7 minutter. Men så scorede Hørsholm ikke mere i perioden, men det gjorde Team Fog Næstved til gengæld og gik fra 18 – 17 til 25 – 17 på de sidste 3 minutter.

2. periode: Team Fog Næstved fik en dårlig start på perioden og på 2½ minut var holdets føring indhentet. Efter en Team Fog Næstved-time out fik holdet igen gang i scoringen, således at de 2 hold fulgtes ad resten af perioden.

3. periode: Begge hold fik en god start på perioden, inden det lykkedes for Team Fog Næstved at trække fra til en føring på 10 point. Men Hørsholm var ikke slået og kom flot tilbage i perioden. Mod slutningen af den spændende periode lykkedes det dog Team Fog Næstved at trække fra til en 7-point føring ved periodens slutning.

4. periode: Efter en meget lige og spændende start på perioden lykkedes det Team Fog Næstved at trække fra til en føring på 10 point.

Men igen kom Hørsholm flot tilbage og efter en time out, hvor det ikke lykkedes Team Fog Næstved at score i et par minutter, kom Hørsholm faretruende tæt på. Men det lykkedes for Team Fog Næstved at ride stormen af og vinde med 4 point.

Topscorer for Hørsholm 79’ers  blev Brenton Cyril Butler med 27 point. For Team FOG Næstved scorede Sergi Guardia med 18 point.