Nyheder

En vigtig kamp, en stor sejr

Det var et tændt Randers mandskab der stod klar i Randers Arena da SISU besøgte Kronjylland.

Randers svingede meget i deres præstation i kampen og SISU så mulighed for sejr i Jylland.

1 periode: Det var Randers der kom bedst fra start i kampen, med en varm Damian Ocana og en Chris Nielsen, der startede sin kamp med 3 point til stillingen 6-3 efter 2 minutters spil. 2 point af Chris Nielsen efter 4 min. spil og 3 point af Damian Ocana bragte stillingen til 15-6, og Randers så ikke ud til at have problemer med at holde SISU. Randers fik en del kald imod sig i forsvaret, i slutningen af perioden, hvilket betød at SISU, godt anført af Mickey Dennis kunne hale lidt ind på Randers’ forspring. Med 1.5 min. tilbage af perioden var stillingen 21-19. 2 point af SISUs Davon Smith bragte stillingen á point. Randers formåede dog ved hjælp af 2 point af Bonell Colas, at bringe sig foran til stillingen 25-23 der var stillingen da perioden sluttede.

2 periode: Første scoring i perioden kom fra SISUs Zachary Moritz. De to hold spillede lige op i starten af perioden, men det var SISU der styrede spillet på banen og også dem der havde føringen midt i perioden på: 33-40. SISU begyndt at rende fra Randers i anden del af perioden, og med 3 minutter tilbage af første halvleg var stillingen 38-45, efter 3 point scoret af Mickey Dennis. Ugis Promolds udbyggede SISUs føring med 3 point efter dårligt forsvarsspil af Randers, inden Patrick Nielsen kunne smide 3 point i kurven. Kort efter kunne Damian Ocana smide 3 point igennem netmaskerne og bagefter var det 2 point af Bonell Colas, der gjorde stillingen til 47-51. Randers dominerede det sidste minut af perioden som sluttede 50-53, stadig med føringen på SISUs side.

3 periode: Det var Randers der kom bedst fra start i perioden. Først 2 point af Bonell Colas under kurven, og derefter 2 point af Miguel Ortega på en friløber. Efter 2 min. spil svarede Mikael Vincents Nielsen igen med 3 point til stillingen 54-56, og kampen var helt tæt igen, efter den gode opstart på 2. halvleg fra hjemmeholdet. Med 5 minutter igen var stillingen 60-60, og et dunk fra Bonell Colas bragte Randers tilbage i front. Damian Ocana scorede med 3 minutter igen 2 point og bragte stillingen til 69-63, efter 2 intense minutters spil af Randers Cimbria. Bonell Colas fandt for alvor sit spil frem i slutningen af perioden og takket være ham og en storspillende Chris Nielsen og Damian Ocana kunne 3. periode slutte 78-68.

4 periode: Phillip Jørgensen fra SISU var første mand på tavlen for SISU i 4. periode med 2 point. Miguel Ortega svarede dog hurtigt igen i den anden ende med 3 point til stillingen 84-72. Casper Stage lukkede også sig selv ind i kampen i 4. periode med hans første 2 point i kampen og kort efter kunne han med assist fra Miguel Ortega smide 3 point i kurven til stillingen 89-76.

Amir Zeco modtog midt i perioden en teknisk fejl for brok, og Chris Nielsen kunne stille og roligt lægge 2 point i kurven fra straffelinjen. Med 3 minutter igen var stillingen 95-88, stadig med Randers som tempobestemmende, men med et SISU hold der var begyndt at vågne op igen, og som kunne lugte en mulig sejr på udebane. David Harder scorede med 1.5 minut tilbage af kampen 3 point og bragte spænding til kampen og en stilling på 95-91. Chris Nielsen scorede 2 point og Miguel Ortega kunne kort efter ligge 2 point kurven på en friløber efter at Damon Smith på det grummeste brændte et dunk.

Randers vinder til sidst med 103-94 (25-23, 25-30, 28-15, 25-26).

Randers Cimbria: Chris Nielsen 29, Bonell Colas 28, Damin Ocana 17.

SISU: Damon Smith 21, Mikael Vincents Nielsen 19, Mickey Dennis 17.

Man of the match: Bonell Colas 28 point 17 rebounds. 

Skribent: Simon Ravn
Fotograf: Miriam Ravn - Wyke Graphic