Nyheder

EBAA overrasker i Nørrebrohallen

En cementgrå lørdag på Nørrebro kom Bakkens development hold EBAA på besøg. Altid en fornøjelse at have besøg af de drenge og der var masser af smil og kram imellem de to hold. EBAA kommer uden en sejr og ser sultne ud. Copenhagen Basketball har to wins og er klar til at forsvare hjemmebanen hvor 200 tilskuer er mødt op.

Sløj start af Copenhagen Basketball. Forsvarer hænger og ... Nadir Alston viser firmaet.  8-17 efter 5 min. EBAA er varme på skud fra distancen. Copenhagen Basketball skifter en del ud og prøver at finde rytmen. EBAAs spiller flydende. De spiller som et hold og napper rigtigt mange angrebsrebounds. 20-28 ved afslutningen af 1. quarter.

God intensitet fra starten af 2. quarter. Copenhagen Basketballs Hannibal Salomon lægger hårdt ud med 2 3’ere. 26-30 kun 2 min. inde i perioden.  EBAA bliver ved med at drille og Keane Thomann og Alston piller angrebsrebounds ned. Intensiteten er opadgående.  EBAAs guards Marius Sørensen, Anton Harbo og Liam Sørensen er yderst aktive. Frustration hos Copenhagen Basketball. Der bliver lavet dumme fejl og taget dårlige beslutninger.

EBAA kører på. 37-49 ved pausen.

Copenhagen Basketball kommer friskt fra start, men har fortsat problemer med at holde deres egen mand.  EBAA spiller med stort overblik.  Copenhagen Basketball haler langsomt ind, men er ikke helt skarpe på skudene. EBAA spiller meget på store Keane og det betaler sig. EBAA stopper Copenhagen Basketballs run og skaber igen forspring. Masser af larm og energi på EBAAs bænk. Copenhagen Basketball får stoppet blødningen. Igor Bakic reducerer til 60-65.

Der er voldsom intensitet ved indgangen til 4. quarter. EBAA med førertrøjen på. De lægger igen afstand til et svagt spillende Copenhagen Basketball. Det er som om energien og troen på egne evner er væk. EBAA foran med 14 når der er 7 min. igen. Resten af perioden fortsætter i samme dur.  Der er aldrig tvivl om udfaldet.

EBAA vinder fortjent kampen med 83-92 (20-28, 17-21, 23-16, 23-27).

Topscorer for Copenhagen Basketball blev Filip Rajovic med 20 point. For EBAA blev det Nadir Alston også med 20 point.