Nyheder

Drama i kampen om København

Der var drama for alle pengene, uanset position i PRO B i kampen onsdag aften mellem Copenhagen Basketball og BMS Herlev Wolfpack. Når de 2 hold mødes er der garanti vor seværdig og spændende kampe. Det var tilskuerne klar over og trodsede EM i håndhold og mørkt vintervejr for at se topbasket med 527 feststemte tilskuere i Ballerup Super Arena.

At kampene altid er spændende var ikke til at se på dagens start af kampen, Wolfpack sidder på alt i forsvar og angreb. Specielt Javion Blake er storspillende og Copenhagen tager en hurtig timeout efter at være bagud 13-0. Det må have været en god time out, for Copenhagen Basketball kommer forandret ud og i de efterfølgende 5 minutter sidder de tilsvarende på spillet og perioden ender 21-21.

På grund af en teknisk fejl ryger lyden i Ballerup Super Arena, om det var lyden vides ikke men BMS Herlev Wolfpack har svært ved at finde melodien efterfølgende. AJ Sumbry og Andreas Meilby viser dog i momenter det flotte holdspil som holdet kan byde på. En af BMS Herlev Wolfpack´s egne den tidligere ungdomsspiller Nebojsa Mitrovic viser flotte takter for Copenhagen Basketball og hjælper dem til halvleg med en førring på 39-47.

BMS Herlev Wolfpack skal komme ud efter halvlegspausen med en helt anden indstilling for at tage en sejr hjem, og det gør de. Forsvaret kommer ud med det aggressivitet og bid og med hurtigt offensivt spil giver det pote og perioden vindes efter flotte afleveringer af Chanan Colman og eksekveringer af Viktor Lorentzen til 31-17 og 70-64.

Men ja som sagt er der altid drama i disse opgør og Copenhagen Basketball slår tilbage, med 1 minut tilbage af kampen og scoren 81-78 fejles Filip Rajovic bag 3 pointslinjen til 3 straffeskud. Han rammer 2 af dem til scoren 81-80. Derefter går det taktiske spil igang, Copenhagen Basketball er i holdfejl og forsøger at stoppe uret ved at fejl og håbe på dårlig straffeksekveringer. Men Javion Blake er iskold og rammer alle 4 straffe og BMS Herlev Wolfpack kan trække sig sejrrigt ud af kampen med 85-82.

Dette giver Wolfpack 8 sejr i sæsonen og 16 point, hvilket er en sejr mere en hele sidste sæsons 7 sejre i grundsspillet. Men alt er i spil i tabellen hvor Værløse Blue Hawks ser stærke ud med en storsejr over BK Amager hertil aften. Torsdag den 23. januar gæster BMS Herlev Wolfpack Søndersøhallen i et stort lokalopgør hvor der skal støttes fra Wolfpacks trofaste tilskuer.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack i dagens opgør blev Javion Blake 26 point, AJ Sumbry 24 point (10 rebounds), Andreas Meilby 10 point.

For
Copenhagen Basketball blev det Patrick Burke 23 point, Filip Rajovic 15 point, Igor Bakic 12 point.