Nyheder

Det bliver en fed torsdag!

Semifinalerne i årets BL er ved at udvikle sig til en sand gyserfilm, og på torsdag kan de 2 underdogs Horsens IC og Randers Cimbria færdiggøre manuskriptet til det der nok må betegnes som noget meget overraskende i Basketligaen i denne sæson.

Horsens IC og Randers Cimbria er begge foran 2-1 i serien mod henholdsvis Bakken Bears og Svendborg Rabbits og nu skal de "bare" vinde torsdagens 4. semifinale så er finalepladserne sikret.

Men det bliver tæt på torsdag, både i Forum Horsens og i Arena Randers, hvor Bakken Bears og Svendborg Rabbits virkelig har ryggen mod muren, men en sejr er nok til at tvinge det hele ud i en 5. og alt afgørende semifinale, mandag aften.

dk4 er heldigvis på plads i Forum Horsens torsdag aften, og glædeligt er det også at Kanal Sport viser kampen fra Arena Randers direkte. Så hele 2 live-kampe torsdag aften -  så bliver det vist ikke mere bedre.

Kanal Sport viser direkte fra kl. 19:00 og dk4 starter deres udsendelse ligeledes klokken 19:00 men har 15 minutters optakt inden der er tip-off kl. 19:15.