Nyheder

Det bedste hold vandt lørdagens kamp i Svendborg

Hjemmeholdet Svendborg Rabbits var uden tre profiler, Jakob Enevold, Mikkel Plannthin og Myck Kabongo, dog var optimismen stor da modstanderholdet Værløse Blue Hawksvar et PRO B mandskab og det var også meldt ud fra direktionen, at der var tale om en must win kamp.

Værløse ville det anderledes for det var klart det bedste mandskab denne lørdag. Hurtigt kom Værløse foran 0-7 og den føring gav det unge Værløsemandskab aldrig fra sig. Svendborgs forsvar var hullet som en si og angrebet var ikke fungerende. En time out måtte der til tidligt i kampen inden hjemmeholdet kom på tavlen. Men en elendig indsats af hjemmeholdet og et godt spillende Værløsemandskab der vandt 1. periode 17-20.

Intet havde ændret sig til 2. periode, hvor Værløse blot viste, at de gerne ville spille basket og havde glæde derved. Svendborg virkede som om de skulle på job i ca. 1½ time og så skulle det være slut. Det var det hurtigt for midtvejs var udeholdet foran med 19 og det forspring var der ingen af de fremmødte der stolede på kunne hentes med den indsats kaninerne havde vist i 1. halvleg.

Det var pinligt var der mange af sponsorerne der udtalte og det var det også, det kaninerne viste gennem hele kampen.

Værløse vandt også 3. periode (19-23) efter at have blæst hjemmeholdet ud i 2. periode, 14-30.

Kampen var for længst afgjort blot blev hjemmeholdet en smule mere koncentreret i sidste periode, måske var det blot Værløses intensitet der faldt en smule for sejren var i hus. Der venter trænerteamet fra sydfyn en stor opgave inden pokalkampen i næste uge i Wolfpack ellers er den turnering også overstået inden den rigtigt kommer i gang.

Værløse vinder fortjent kampen 82-96. Der er krise på Sydfyn.

For hjemmeholdet scorede Sidney Umude 18, 14 til Peter Møller, Sebastian Åris 13, Zach Charles 11 og 10 til Durell Winson.

For Værløse Blue Hawks scorede dagens bedste spiller Martin Poulsen 28, Evan Fischer der spillede meget solidt 24 og 13 til Asbjørn Nørlov.

Svendborg spiller pokalkamp i den kommende uge den 5. december mod BMS Herlev Wolfpack på udebane. Næste modstandere i Basketligaen er ligeledes BMS Herlev Wolfpack. Denne kamp spilles mandag den 9. december på hjemmebane.

Værløse Blue Hawks har hjemmekamp søndag den 8. december mod Copenhagen Basket.