Nyheder

Copenhagen Wolfpack slår Team FOG Næstved efter overtime

Blot 3 dage efter at have tabt på hjemmebane til Horsens IC, stod Team FOG Næstved igen på banen i Næstvedhallen for at tage imod sæsonens overraskelse indtil videre, Copenhagen Wolfpack.

1. periode 16 - 16: Team Fog Næstved fik en fantastisk start på perioden og kom foran med 9 - 0 efter 2½ minuts spil. Det gav bange anelser med mandagens kamp in mente, hvor Team Fog Næstved også fik en fantastisk start, men endte med at tabe kampen.

Og det gik da også som i mandagens kamp, hvor Team Fog Næstved smed bolde væk ved hasarderede beslutninger og manglende scoringer.

Københavnerne kom tilbage i perioden og fik udlignet Team Fog Næstveds føring.

2. periode 14 - 15: Team Fog Næstved fik en skidt start på perioden, men gejst og fight fik holdet tilbage på sporet. Men bedst som man troede, at nu går det godt for Team Fog Næstved, kom Copenhagen Wolfpack stærkt tilbage og gik til pause med en smal føring på 1 point.

3. periode 22 - 19: Team Fog Næstved fik en god start på perioden, men igen gik det galt på grund af hasarderede beslutninger, boldtab og en scoringspause på et par minutter. Det betød, at københavnerne igen indhentede Team Fog Næstveds føring og endda bragte sig foran. Det virkede på det tidspunkt som om Copenhagen Wolfback var hurtigere i tanke og handling.

Men på vilje, fight og godt spil kom Team Fog Næstved tilbage i perioden, som blev vundet med 2 point. En spændende 4. periode var i vente.

4. periode 25 - 27: 

Team Fog Næstved kom bedst fra start, men Copenhagen Wolfpack blev ved med at hænge på. Perioden blev mere spændende end køn, hvor Team Fog Næstved havde føringen stort set hele perioden - med undtagelse ved periodens slutning hvor Ryan White satte en lang 3`er med 4 sekunder igen.

Kampen endte derfor 77- 77, og Næstvedhallen var dækket om til 5 minutters omkamp.

Overtid 10 - 16: De første par minutter af overtiden var helt lige, hvor holdene skiftedes til at score, gik det helt for Team Fog Næstved ved stillingen 81 - 81.

Copenhagen Wolfpack stjal bolden 3 gange i rap og bragte sig foran med 6 point med 1:23 tilbage af kampen. Og så var løbet kørt for Team Fog Næstved.

Wolfpack vinder kampen med 93-87 og er derved fortsat ubesejret efter 4 runder.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Alexander Bak med 21 point, mens Ryan White satte 27 point på tavlen for Copenhagen Wolfpack.