Nyheder

Copenhagen Wolfpack er en realitet

Elitesamarbejdet mellem Glostrup IC, BMS og Falcon har nu fået både navn og logo.

Og hvorfor så vælge ulv som signatur-dyr for samarbejdet?

Sportschef Tommy Nielsen:
Vi har brugt en del tid på at finde et logo, vi mener passer til vores samarbejde. Tidligt i forløbet kom spillerne med forslaget om Wolfpack, og efter vi havde haft mange andre navne oppe og vende, syntes vi egentlig at det var et rigtig godt bud.

Vi synes selv, at logoet er blevet ret fedt og nutidigt uden at ligne andre logoer, hvor ulve er med.

Wolfpack symboliserer jo et aggressivt, klogt dyr, der jager i flok og på den måde syntes vi at det passer godt i koblingen om at samarbejde om at blive stærke i København.

I relation til den langsigtede strategi indeholder symbolikken særligt, at ulve jager Kaniner i naturen og sammen kan nedlægge Bjørne og andre store dyr i flok – For det er der vi skal hen.

Henrik Dissing Sponsorchef
”Hovedstaden skal tilbage på basket-Danmarkskortet. Vi tror på, at det vil være særdeles godt for basket-Danmark, at Hovedstaden er med i ”fortællingen” om basketball. Vi tror på, at det vil øge de landsdækkende mediers interesse for basketball. Samtidig er vores samarbejdet baseret på en klar konklusion, som de tre klubber deler, at det kun er ved at forene kræfterne, at vi kan skabe en tilstrækkelig stærk organisation, at vi kan mobilisere de fornødne ressourcer. Det er vi nu godt i gang med.”

Copenhagen Wolfpack vil i de kommen de uger løfte sløret for flere detaljer om trænere, spillere, målsætninger, organisation og bestyrelse.

For yderligere oplysninger kontakt:
Tommy Nielsen - 2960 0038
Henrik Dissing -  4178 2030