Nyheder

Copenhagen Basjetball vinder over Værløse Blue Hawks

Fredag aften tog Copenhagen Basketball og et forventningsfyldt publikum i Nørrebrohallen mod Værløse Blue Hawks.

Efter en solid indsats mod Bakken Bears i sæsonens første kamp, ulmer der håb hos Copenhagen og deres fans for denne sæson. Kampen mod Værløse blev en sand gyser.

I første periode kom gæsterne rigtig godt fra start, bl.a ved en særdeles godt spillende Adam Heede Andersen. I anden periode kom Copenhagen endelig i gear, og de fik gang i deres nye amerikaner Patrick Burke der var helt usynlig i 1. periode. Der var dog 1. halvlegs største profil Adam Heede Andersen der med en 3'er, hans 15. point, lige inden pausen kunne sikre en smal halvlegsføring til Værløse på 46-41.

2. halvleg var meget seværdig basketball i højt tempo. Føringen skiftede adskillige gange men ingen af holdene kunne komme foran med mere end 5 point. Filip Rajovic begynde virkelig at blive varm for Copenhagen med 15 pts i halvlegen, men det sidste skud blev taget af en af kampens andre profiler, Stefan Jevric med 1 sekund tilbage. Desværre for Copenhagen trillede bolden af ringen og der var derefter lagt op til overtid med stillingen 86-86.

Overtiden var ligesom resten af kampen helt tæt, og en storspillede Filip Rajovic kunne med sin 5. treer 7 sekunder før tid, sætte kronen på en 30-points kamp der gav Copenhagen en sejr på 97-96.

Patrick Burke havde en stærk hjemmebane debut med 25 pts, 13 reb, 5 ass og 4 stls. Stefan Jevric fulgte efter med 21 points. Værløses bedste spiller Adam Heede Andersen sluttede med 26 pts, 5 ass og 4 stls. Evan Fisher havde 16 pts og 8 reb.