Nyheder

Cimbria vinder topkampen mod Bears

Randers kommer sløjt fra start i en velbesøgt Arena Randers hvor Bakken Bears var på besøg.

Bakken spiller som et hold, Randers mere individuelt- og har kun 1 assists i perioden. Stillingen er efter 1. quarter er 18-26.

Bakken fortsætter i 2. periode selvom Randers forsøger at få et run i en lavtscorende periode og stillingen ved halvleg er derfor 33-38 til Bakken.

Randers kommer dog ud med rigtig god energi i 3. periode, hvilket bliver grundlæggende for en rigtig god 2. halvleg for hjemmeholdet for hjemmeholdet som bliver vundet 31-15. Bakken tager først en timeout når de er bagud med 64-51, hvor der er 1 minut tilbage af perioden. Brantley spillede en fantastik 3. periode hvor han scorede 14 point.

Randers starter 4 periode med 3 turnovers i træk. Bakken forsøger at komme igen men Randers bliver ved med at svare tilbage og holder føringen. Bakken Bears bliver ved med at bide fra sig men 2 dybe 3’ere fra Alan Voskuil gør at Cimbria stadigvæk holder føringen med 4 minutter igen.

Afslutningen af kampen bliver en tæt affære hvor Randers brænder 4 straffe og bakken sætter 4 3’ere i de sidste 2 minutter hvor den sidste 3’er bliver sat af velspillende Nimrod Hilliard med 0,5 sekund igen.

Randers Cimbria vinder dermed kampen 81-80 og er derfor stadig ubesejret i Arena Randers og nyt tophold PRO A.