Nyheder

Cimbria vinder som forventet på hjemmebane over Værløse BBK

Efter tre udebanekampe i streg, hvor to af kampene blev til sejre, tager Randers Cimbria imod Værløse BBK i lørdagens kamp i BL.

Begge hold sætter et højt tempo fra kampstart, og der er ikke nogen der har problemer med at få bolden i nettet, og efter bare tre minutter er stillingen 14-15 til Værløse.

Det høje tempo og den tætte kamp om føringen fortsætter resten af 1. periode, Cimbria kan gå til pause med en føring på 29-28.

Det unge mandskab fra Værløse sænker ikke tempoet i 2. periode, men Cimbria formår at udbygge afstanden til Værløse og efter 4,5 minut er stillingen 37-34 til Cimbria.

Hverken Cimbria eller gæsterne fra Værløse vil sænke tempoet i kampen. I slutningen af 2. periode laver Cimbria 2 steals og udnytter situationens til at lave et 8-0 run og perioden slutter 58-47.

Det høje tempo fra 1. halvleg har sat sine spor på mandskabet fra Værløse, og Værløse tager timeout efter bare halvandet minut til stillingen 64-47.

Selv om Værløse tog en tidlig timeout, var det ikke nok til at få styr på spillet, og samtidig slækkede Cimbria ikke på tempoet og udbyggede føringen til 75-51 med 4 minutter igen. Perioden slutter 85-64 til Cimbria.

Til 4. periode får Cimbria nogle de unge spiller på banen, hvilke Værløse heller ikke kan holde trit med, efter 5 minutter har Cimbria udbygget føringen yderligere til stillingen 100-76.

Værløse kan ikke stille noget op mod det det rutineret mandskab fra Randers, som ikke slækker på tempoet i slutningen af kampen. Kampen slutter 114-85.

Topscorer for Randers Cimbria blev Dee Franklin med 24 point. For Værløse blev det Emil Freese med 21 point.