Nyheder

Cimbria vinder årets første hjemmekamp

Efter en sejr i sæsonens første kamp ude mod Svendborg Rabbits, tog Randers Cimbria imod EBAA fra Aarhus i sæsonens første hjemmekamp.

Randers der var uden Chris Nielsen der havde karantæne kom godt fra start og har fuld kontrol over kampen fra starten af. Efter 4 minutter er stillingen 11-3, til hjemmholdet hvor de tager timeout.

Efter timeouten misser Randers et par gode chancer, som EBAA udnytter i den anden. Men Randers får hurtigt styr på spillet igen og Oliver Strøh fra Randers dunker bolden i kurven til stillingen 25-9 med 2 minutter igen som slutter med stillingen 31-11.

I 2. periode ser vi ikke det samme tempo som vi gjorde i slutningen af 1. periode. Til gengæld formår EBAA at holde trit med det eller stærke Randers mandskab. Efter 4 minutter er stillingen 40-23. I 2. halvdel af 2. periode sætter Randers igen tempoet op og EBAA kan ikke følge med. Med 1,5 minut igen er stillingen 54-29. Randers an gå til halvleg med en solid føring på 56-31.

Efter halvlegen er tempoet taget helt ud af spillet og der er ikke nogle af holdene der formår at få fundet et ordentligt forsædet i 3. periode. Efter 4 minutter er stillingen 66-40.

T
empoet stiger lige så stille her i 3. periode. Randers bliver ved med at have overhånden i kampen, men EBAA lader dem ikke udbygge føringen alt for meget. Perioden slutter med stillingen 76-49.

Randers går helt i stå i 4. periode, men EBAA formår ikke at udnytte det til fulde. Stillingen er 80-56 efter 4,5 minutter, hvor Randers tager timeout for at tale tingene igennem.

I den sidste halvdel af 4. periode er tempoet taget helt ud af kampen og der er ikke nogle af holdene der har det store held med at få bolden i kurven. Stillingen er 83-62 med 2,5 minut igen. I kampens døende minutter stepper Randers mandskabet op og kampen slutter 95-64 til Randers Cimbria.

Kampens topscorer for Randers er Corey Silverstrom med 28 point. For EBAA er det Nadir Alston med 13 point