Nyheder

Cimbria henter spansk spiller

Randers Cimbria har hentet den 23 årige Adrian Casas Filip fra Guadalajara Basket i den spanske LEB Silver League. Her nåede han sidste sæson semifinalerne.

Den 198 cm. høje forward er landet i Randers og med sig har han sin kæreste Ana.

Sports- og teamkoordinator Tonny Mattern betegner Adrian som et perfekt match til holdet. ”Det har været afgørende at vi kunne hente en spiller, der med sin spillestil og ikke mindst personlighed passede ind i truppen. Adrian er en rigtig god ung mand, både på og uden for banen. Han arbejder hårdt og professionelt. Vi er glade for at kunne tiltrække ham til organisationen”.

For Adrian Casas Filip er det noget helt nyt at skulle spille i et andet land; ”Jeg er meget glad for at være her i Randers. Det er en ny oplevelse og udfordring for mig, ikke mindst da det er første gang jeg skal spille i et andet land. Jeg tror at Danmark er et god sted at starte min karriere som udlandsprofessionel. Jeg vil gerne arbejde hårdt og sikre at holdet er i toppen af dansk basketball og vinde alt hvad jeg kan med holdet”.

Head Coach Morten Hansen udtaler; ”Adrian er en talentfuld spiller der både kan skyde og tage den til kurven. Han vil passe godt ind i vores spilkoncept”.

Dermed er der også lukket i truppen og der er ikke yderligere planer om forstærkninger til Cimbria holdet.

Adrian Casas Filip og resten af Randers Cimbria, kan opleves i Randers Arena den 26. september kl. 19.15, når Cimbria tager mod Vikings fra Aalborg, i årets første hjemmekamp i BasketLigaen.