Nyheder

Brandon Penn topscorer i sikker Bearssejr

Forsvarsministeren Nicolai Wammens tilstedeværelse som tilskuer til Bakken Bears’ hjemmekamp imod Værløse BBK betød ikke det store for spillet i Basketligakampen.

Begge hold satsede mere på at score flere point end modstanderne end på at stoppe modstandernes angreb.

I første periode blev der scoret hele 57 point. Værløse faldt helt ind under kurven i håbet om at stoppe de noget større Bearsspillere, og det åbnede for frie treere til bjørnene. Hele fem treere scorede hjemmeholdet i første periode. Alligevel var Bears kun foran 30-27.

I anden periode fik Bears hanket op i forsvaret, men angrebsspillet holdt rimeligt niveau. Bears var foran 54-40 ved halvleg efter at have ramt ni af 16 treere. Trods de mange frie skud var det Chris Christoffersen der var topscorer ved pausen med 11 point. For udeholdet var Jordan Clarke mest scorende med 12 point.

Mønsteret fortsatte efter pausen. I hver af de to sidste perioder scorede Bears 27 point. Værløse scorede 48 og det gav en fint lige anden halvleg, men uden spænding om slutresultatet. Bears fik roteret en del spillere, dog ikke Thomas Lærke der sad over pga. en mindre skade. Omvendt manglede Værløse Troy Brewer, der har været skadet i et stykke tid.

Jordan Clarke var klart bedste mand for udeholdet med sine 35 point og 13 rebounds, mens Peter Møller supplerede med 14 point. For hjemmeholdet lyste Brandon Penn op i angrebet med 24 point – heraf ti i sidste periode – mens Chris Christoffersen scorede 17 på bare ti skud. Morten Sahlertz supplerede med 16 – og var hjemmeholdets bedste rebounder med 7 stk. Sebastian Åris og Søren Ege scorede point hver.

Slutresultatet blev 108 - 88 (30-27, 54-40, 81-59) til Bjørnebanden.

Værløses næste kamp er på lørdag, når Bakken Bears kommer forbi til et revancheopgør. Inden den kamp spiller Bears to gange – tirsdag i Finland imod Kotka og torsdag hjemme imod Horsens IC.