Nyheder

BMS Herlev Wolfpack slår Svendborg Rabbits

Lørdag aften kl. 20:00, umiddelbart ikke et tidspunkt for Basketball. Men Ballerup elsker Sporten og 723 tilskuere var mødt op til Basketball i National Arenaen.

Kampen var ventet med spænding, for er BMS Herlev Wolfpack Basketligamandskab så gode som eksperterne fortæller?. Selvom hjemmeholdet er blevet forstærket, så var udeholdet fra Svendborg stadigvæk markante favoritter med fuldtidsprofesionelle spillere og stab.

Starten af kampen var også med Rabbits i fører rollen og Wolfpack der skulle justere til det fysiske spil. Specielt Rabbits amerikanske spiller Sidney Umude og Rabbits store spiller Jacob Enevold voldte problemer og Rabbits vinder fortjent første periode 14-24.

Derefter vågner de lokale drenge op til dåd, der bliver arbejdet i begge ender anført af den hjemvendte søn Chanan Colman og hårdtarbejdende AJ Sumbry.

Træner Pascal Colman får skiftet godt ud, stille og roligt spiser Ulvene kaninerne fra Svendborg og med en fremragende 2 periode kan Wolfpack gå til pause foran efter en fremragende anden periode der vindes 30-13 - WOW!!
3 periode bliver en lige affære, Wolfpack spiller bedst som hold men der skal gives stor anerkendelse til Svendborg Rabbits Sebastian Åris der næsten ene holder Rabbits inde i kampen i den lige periode.

Med en solid føring er det som om at Wolfpack går ned i kadence, og lidt sløset reboundspil giver nogle ekstra skudforsøg som slår hul på bylden for Rabbits og på 3 minutter kommer de foran med 5 minutter tilbage af kampen. Wolfpack viser dog at de er det bedste hold og efter en timeout af Colman og Moss, vender holdet momentum og vinder de efterfølgende minutter med 11 point til en fortjent sejr på 79-71.

Topscorer for BMS Herlev Wolfpack blev AJ Sumbry med 23 og Chanan Colman med 21 point. For Svendborg Rabbits scorede Sebastian Åris 16 og Mikkel Planthin 11 point.