Nyheder

BK Amagers folk på bænken er på plads

BK Amager som er det nye hold i BL 2019/20 og som er 1 af de 5 hold i PRO B har ny hele sit team omkring holdet på plads.

Almir Zeco fortsætter som headcoach på 3. år så det er dn rutineret coach BK Amager har på sidelinjen i sin comeback sæson. Almir har tidligere coachet i BL idet han både har været i SISU og Wolfpack.

Assisterende spillende coach bliver Rob Aiken Fields som har været en af profilerne for BKA i de sidste 4 sæsoner udover også at have trænet en del ungdomshold i klubben. Rob har tidligere spillet for Hørsholm 79ers hvor det blev til 65 kampe.

Niclas Piechnik og Nicolas Barfod vil begge fungere som assisterende coaches. Begge har været i BKA igennem mange år og tidligere været en del af 1. holdet inden skader og civilt arbejde satte en stopper for spillerkarrieren.

Holdleder er Jørn Stokholm Nielsen, som senest var assisterende coach for holdet i sidste sæson. Udover at være en af de bærende kræfter for 2. holdet i 2. division i sidste sæson har Jørn også gennem en menneskealder cocahet ungdomshold i klubben.

Til at varetage de fysiske interesser for holdet er ansat Mark Buch og Mads Hjort Sørensen vil være tilknyttet som fysioterapeuter. Både Mark og Mads har deres daglig gang i FYSIQ.