Nyheder

BK Amager vinder i Nørrebrohallen

Der var lagt op til spænding i bundopgøret i PRO B mellem Copenhagen Basketball, der har to sejre i bagagen, og BK Amager, der kun har en enkelt sejr i sæsonen i dagens opgør i Nørrebrohallen.

Copenhagen starter bedst og kommer foran med 12-0 efter kun 3 minutter. Men herfra går det helt galt for hjemmeholdet. Amager får styr på situationen og resultatet ved udgangen af 1. quarter bliver 14-10.

I andet quarter fortsætter Amager deres spil og Copenhagen Basketball er på hælene. Andreas Høier spiller foruftigt og unge Jonathan Klussmann får gang i scoringerne, godt anført af Rob Fields. Patrick Burke har to vandvittige dunks og Stefan Jevric og Fredric Filsoof begynder at bide fra sig. Dette gør at hjemmeholdet kan gå til pausen med en føring på 39-35.

3. quarter bølger frem og tilbage. Klussmann er varm og starter med en 3'er. Amagers nye Amerikaner Xaivier Williams spiller fornuftigt og timer sine hop helt fantastisk. Han uddeler blocks til højre og venstre. Stefan Jevric spiller godt i begge ender og Amagers Rob Fields holde udeholdet inde i kampen med 4 hurtige points og Christian Bülow laver and1 op en treer. 66-59 efter 3. quarter.

4. quarter bliver en neglebider, men hjemmeholdet virker nervøse og upræcise. Hvem tør tage ansvaret? Filip Rajovic forsøger, men det er ikke hans dag i dag og selvom han ender med 16 points, så er han kun 4/9 på 2pts og 2/11 fra treeren. Med et minut og 58 sek. tilbage står den 74-74. Herfra tager Rob Fields og Jonathan Klussmann over. Copenhagen Basketball taber med 79-84 efter at have tabt 4. periode med 13-25. Nederlaget sender Copenhagen Basketball ned på sidstepladsen PRO B.

Topscorer for Copenhagen Basketball bliver Patrick Burke med 30 points, skarpt forfulgt af gæsternes Jonathan Klussmann med 26. Rob fields har en flot kamp med 15 points, 8 rebounds og 6 assists.