Nyheder

BK Amager taber sin debut kamp i BL

Bk Amagers herre er rykket op i Basketliga Pro B og klubben havde sat alle sejl til for at skabe gode rammer om den første kamp.

Således var der arrangeret dejlig mad i pausen mellem de 2 kampe i Dame- og Basketligaen, der begge var mod BMS Herlev Wolfpack. Der var da også tæt på at være fuldt hus, hvilket vil sige ca. 450 -500 tilskuere.

Stemningen var god fra start, men desværre kom Wolfpacks herre hurtigt foran 10-0 og kun et trepointsscoring fra Oscar Quarterbush, gjorde at tilskuerne blev muntret lidt op.

Amagers drenge haltede efter hele første quarter, der sluttede 19-28 til gæsterne.

I anden quarter kom Amager bedre med og mod slutningen af perioden var forskellen kun 1 point, men det sluttede med en føring til Wolfpack ved pausen på 36-43.

Herefter løb gæsterne fra BK Amager og inden de sidste 10 minutter var forskellen 12 point mellem de 2 PRO B hold.

Bk Amager begyndte at skyde meget udefra i håbet om at sætte nogle nemme trepointsscoringer, men da det mislykkedes, trak Wolfpack fra ikke mindst i kraft af en storspillende Aula Sumbry i 4. periode, der ikke havde de store problemer med at score henover Amagers forsvar.

Kampen sluttede med en sejr til BMS Herlev Wolfpack på 66-89 og vil mest blive husket for et monsterdunk af Wolfpacks Sumbry 2 flotte trepointsscoringer af hhv. Oscar Quarterbush og Magnus Bjørnå.

Topscorer for BK Amager blev Louis Timms med 15 point. For BMS Herlev Wolfpack score AJ Sumbry 20 point.