Nyheder

BK Amager taber hjemme til TFN

Efter 4 nederlag ud af 4 mulige, og bevidstheden om at man skulle møde et PRO A hold, var det ikke ligefrem optimisme, der prægede Amagers trup i onsdagens kamp mod Team FOG Næstved.

Alligevel gik man frisk til sagen og efter et minuts tid sænkede anfører Christian Bülow en klokkeren svusjende treer.
Dette skulle imidlertid vise sig at blive Amagers eneste føring i kampen. Niki Novovic og Christian Terrel scorede hver 8 points for Næstved, mens Jonathan Klussmann med 6 og Louis Timms og Rob Fields med hver 4 points haltede efter. Gæsterne vinder 1. periode med 19-28.

I 2. periode overtog Næstveds Evan Fitzner førertrøjen med 12 points mens Amagers topscorer hed Aske med 3 points. TFN var klar foran med pausen med 27-59.

3. periode begyndte med et massivt pres fra Næstved. Både scoringsmæssigt og i reboundspillet var Næstved fuldstændig overlegne og på stats nøjagtigt dobbelt så gode som Amager. TFN var nærmest på criuse control og vinder perioden med 14-28 og var foram ned 46 point inden de sidste 10 minutter.

Måske slappede TFNlidt af i fjerde periode for denne var mere lige end de tre foregående. BKA kom mere med i kampen og tabte perioden med 5 point. Men det rokker i ved at TFN kunne drage hjem til Sydsjællend med en stensikker sejr på 61-112.

TFN var i alle spillets faser Amager overlegne, men det tjener Amagers herre til ros at de blev ved med at spille og kæmpe, hvilket 20 points i 4. periode også beviser.

Topscorer for BKA blev Rob Fields med 16 point. For TFN scorede Christian Terrel 23 point.