Nyheder

Bears bringer sig foran med 1-0

Det er vel altid sådan, at første semifinale er der, hvor det for alvor begynder at gælde, hvorfor der må forventes intensitet, kamp, fight og tænding.

Og det holdt stik – dog med et mandskab fra Bakken Bears, der på dagen var bedre end Team Fog Næstved.

Kampen startede med hjemmeholdet i fokus og en brændvarm Maurice Acker – så efter ganske få minutter stod der pludselig 11-0 til Bakken.

Det blev også bemærket fra kampens start, at de 2 x nr. 12 (Jonas Zohore og Chris Gabriel) ville komme til at kæmpe nogle drabelige kampe under kurven.

Perioden blev domineret af Bakken Bears, der efter 10 minutter var solidt foran med 24-12 (til trods for 4 brændte skud i træk).

Anden halvleg lignede en fortsættelse – Bakken dominerede (bestemt også i rebound-spillet). Og som kampen skred frem blev det et tydeligt frustreret Team Fog Næstved, der til tider spillede hårdt. Bakken Bears spillede solidt uden at være prangende – men alligevel var stillingen ved pausen 52-29 og kampen syntes sådan set afgjort.

En meget speciel episode da Bakken Bears fik underkendt 2 point på straffe, da dommerne efterfølgende (efter at spillet var sat i gang og efterfølgende scoring faldet) var af den opfattelse, at straffeskytten (Nicolai Iversen) IKKE skulle have eksekveret.

Ville kampen så også i praksis vise sig afgjort – eller havde Team Fog Næstved et modtræk da 3. periode blev sat i gang? Nej - er det korte svar. Frustrationerne fortsatte dog inde på banen med udgangspunkt i en til tider rodet 3. periode med flere spilstop, mange personlige fejl og hele 3 tekniske fejl til Bakken Bears i situationer, hvor hjemmepublikum bestemt ikke enige med dommertrioen.

Holdene skiftedes til at score og midt i 4. periode var stillingen som ved halvleg fortsat med Bakken Bears foran med 23 point. Head coach Ville Tuominen gav derfor mulighed for en pause til flere af starterne for Bakken Bears, hvilket ikke mindst Team Fog Næstveds Chris Gabriel udnyttede til at score hele 22 point i anden halvleg. Dette betød også at gæsterne fra Næstved fik pyntet på slutresultatet – dog fortsat med Bakken Bears sikkert i mål med slutstillingen 95-82.

En til tider hårdt spillet kamp med masser af infight, masser af personlige opgør og til tider flotte præstationer. Og som skrevet med Bakken Bears sikkert fra land og hele tiden i front.

For gæsterne var det specielt Chris Gabriel der gjorde sig bemærket med 24 point.

For hjemmeholdet var de flittigst scorende Maurice Acker og Thomas Lærke hver med 19 point.