Nyheder

Basketligaen og Spalding forlænger samarbejdet

Der skal også fremover spilles med basketbolde fra Spalding i landets bedste basketball-række.

Det ligger fast, efter Basketligaen og Spalding har valgt at forlænge aftalen for de kommende 4 sæsoner, så Spaldings rolle som officiel kampboldsponsor nu løber indtil sommeren 2023.

Ved udløbet af den kommende kontraktperiode har Basketligaen og Spalding været partnere i mere end 10 sæsoner.

Torben Pedersen er eneforhandler af Spalding i Danmark og står dermed bag aftalen på dansk jord.

- Til foråret er det 125 år siden, at Spalding begyndte at producere basketbolde, og langvarige relationer kan vi godt lide, siger han og uddyber.

- På Spaldings vegne er vi meget stolte af og glade for at arbejde med de mest professionelle basketspillere i Danmark. Vi er glade for den feedback, vi får fra professionelle, for de tester vores produkt. Det er vigtigt, når du vil have et godt brand, at der er tilfredshed hele vejen rundt. Og så er aftalen med til at synliggøre vores navn og derigennem skabe efterspørgsel, siger Torben Pedersen.

Også hos Basketligaen vækker den nye kontrakt glæde.

- Vi er rigtig glade for, at vi også i de kommende sæsoner spiller med bolde fra Spalding. At vi forlænger med Spalding er et udtryk for, at vi værdsætter samarbejdet meget højt. Det er et seriøst firma med et absolut topprodukt. I NBA og Euroleague er Spalding også boldsponsor, og det er naturligvis et massivt kvalitetsstempel, siger formand for Basketligaen, Lennart Jensen.

Udover selve boldsponsoratet indebærer aftalen også træningsudstyr til holdene og beklædning til Basketligaens ansatte.

Spalding har også samarbejdsaftaler med flere af de danske topklubber, som dermed optræder i spilletøj fra det store amerikanske firma. Det gælder både Bakken Bears, Horsens IC, Team FOG Næstved, Svendborg Rabbits og Randers Cimbria.