Nyheder

Bakken sejrer på Sydsjælland

Vigtige point stod på spil for Team FOG Næstved i torsdagens kamp mod Bakken Bears. En sejr ville betyde at 3. pladsen var ingen for rækkevide, mens en nederlag kunne betyde at holdet fortsat måtte kæmpe om 5. pladsen i tabellen.

Hele 1149 tilskuere var på plads i Næstvedhallen og de blev vidne til en ganske seværdig kamp hvor Bakken Bears løb med sejren på 58-77.

1. periode 17 - 18: Den med spænding imødesete kamp startede lidt forsigtigt fra begge side, men så fik Bakken hul på bylden og bragte sig foran med 8 - 0. Det var så den kamp!

Men Team Fog Næstved fik kæmpet sig flot tilbage af et par omgange, så holdet kun var bagud med 1 point ved periodens slutning.

2. periode 12 - 20: Samme start på perioden som i første, men så begyndte Team Fog Næstved igen at smide bolde, og så var det let for Bakken at trække fra til en meget sikker føring.

Og denne gang kom Team Fog Næstved ikke tilbage - dertil var Bakken Bears for gode. Holdet gik til pausen med en meget sikker føring på 38-29.

3. periode 9 - 22: Team Fog Næstved startede perioden bedst, og efter 2 minutter var det udlignet. Og fra det tidspunkt så Bakken sig ikke tilbage. Team Fog Næstved blev i den grad udspillet og udstillet.


En helt igennem skuffende periode af Team Fog Næstved, hvorimod Bakken Bears viste, hvilket klassemandskab holdet er.

4. periode 20 - 17: En lige start på perioden, men det kunne hurtigt mærkes ,at det var en kamp, som var afgjort. Det blev en periode med en gang pointbytteri uden nogen for intensitet.

Team Fog Næstved må indse, at der - bedømt ud fra aftenens kamp - er et godt stykke til toppen af dansk basket endnu.

Topscorer for Team Fog Næstved: Alexander Bak med 18 point.

Topscorer for Bakken Bears Maurice Acker med 21 point.